برخورد با کشتار غیر مجاز دام در دزفول
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان دزفول از برخورد با کشتار غیرمجاز دام در این شهرستان خبر داد.

دکتر محسن ورجاوند از برخورد با عرضه غیرمجاز دام در این شهرستان خبر داد و اظهار داشت: اداره دامپزشکی شهرستان دزفول با دستور دستگاه قضائی اقدام با مراکز کشتار غیرمجاز دام برخورد کرد.
وی با اشاره به خطر شیوع بیماریهای قابل انتقال از دام به انسان مانند تب خونریزی دهنده کریمه کنگو از شهروندان خواست که از خرید گوشت کشتار غیرمجاز که فاقد مهر سلامت دامپزشکی است جدا خودداری کنند.
دکتر ورجاوند افزود: افرادی که خارج از کشتارگاه نسبت به کشتار غیرمجاز دام و عرضهی گوشت اقدام می کنند با این کار مقدمات شیوع و انتقال بیماریهای مشترک بین انسان و دام را فراهم میکنند که دامپزشکی به شدت با این موارد برخورد خواهد کرد.
این مقام مسئول ضمن هشدار به عرضهکنندگان غیرمجاز دام تصریح کرد: شهروندان گوشت مورد نیاز خود را از مراکز مجاز و با مهر تایید دامپزشکی تهیه نمایند
نظر دهید