نظارت های بهداشتی و شرعی دامپزشکی در کشتارگاه های طیور شهرستان رامهرمز
رئیس اداره دامپزشکی رامهرمز از نظارت بر فعالیت کشتارگاه های طیور به منظور تامین فرآورده های خام دامی سالم و حلال در سطح شهرستان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان خوزستان، بهروز حقیقی رئیس اداره دامپزشکی شهرستان رامهرمز در تشریح این خبر گفت: با توجه به وجود دو کشتارگاه صنعتی طیور در سطح شهرستان با ظرفیت تولید 32 هزار قطعه مرغ کشتار روز با نظارت های شرعی و بهداشتی دامپزشکی جهت تامین سلامت محصول نهایی در حال انجام می باشد.
حقیقی با اشاره به اینکه از ابتدای سالجاری تا کنون بیش از 1 میلیون قطعه طیور در کشتارگاه های طیور جهت کشتار شده است افزود: کلیه اقدامات نظارتی صورت گرفته در جهت تامین و ارتقاء بهداشتی گوشت استحصالی سالم است.
وی نظارت بر فرآیند کشتار را هم از نظر بهداشتی و هم شرعی که تامین غذای سالم و حلال را در بر دارد از اولویت کاری دامپزشکی شهرستان عنوان نمود و گفت: بر اساس قانون سازمان دامپزشکی کشور، نظارت بر تولید و عرضه فرآوردههای خام دام و طیور از وظایف سازمان دامپزشکی است.
رئیس اداره دامپزشکی رامهرمز اذعان داشت: کشتار و عرضه غیر مجاز طیور در خارج از کشتارگاه ها که هیچگونه نظارتی بر ذبح شرعی و بهداشتی آن وجود ندارد سبب انتقال و شیوع بیماری و هم چنین آلودگی های ثانویه می گردد لذا شهروندان جهت تامین این محصولات پروتئینی، به مراکز مجاز و تحت نظارت اداره کل دامپزشکی مراجعه نمایند.
شایان ذکر است رامهرمز یکی از قطب های پروش مرغ زنده در سطح استان باجوجه ریزی 2 میلیون قطعه در سال می باشد که دارای دو کشتارگاه صنعتی طیور با ظرفیت روزانه 32000 قطعه کشتار ( ساعتی 2000 قطعه ) می باشد.
نظر دهید