دوره آموزشی بهداشت گوشت جهت واحدهای صنفی امیدیه برگزار شد
دوره آموزشی اصول بازرسی و بهداشت گوشت و آشنایی با بیماری آنفلوانزای پرندگان جهت واحد های صنفی شهرستان امیدیه در محل بهداشت اصناف شهرستان برگزار شد.
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان امیدیه گفت: ارتقاء کیفیت و سلامت گوشت در کشتارگاهها و نحوه صحیح بازرسی گوشت قبل و بعد از کشتار از جمله مطالبی بود که در این دوره آموزشی عنوان شد.
مسعود خسروانی افزود: این دوره آموزشی جهت 13 نفر از متصدیان واحدهای صنفی شهرستان تشکیل شد.
خسروانی بیان کرد: همچنین فراگیران در این دوره آموزشی ضمن آشنایی کامل با بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان، راههای پیشگیری و ایمنی و نحوه مبارزه با این بیماری را بطور کاملآموزش دیدند.