• 1403/07/22 - 12:25
  • تعداد بازدید : 162
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

نظارت بهداشتی دامپزشکی بر جوجه ریزی در مرغداری های صنعتی شهرستان بهبهان

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان بهبهان از نظارت بهداشتی دامپزشکی بر 1 میلیون و 800 هزار قطعه جوجه ریزی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان خوزستان، امین زمانی پور رئیس اداره دامپزشکی بهبهان با اعلام این خبر گفت: در راستای اجرای ضوابط و مقررات بهداشتی و قرنطینه‌ای دامپزشکی در صنعت پرورش طیور صنعتی در مرغداری ها و همچنین مراحل تولید جوجه یک روزه، ورود آن به مرغداری‌ها، طول دوره پرورش، کشتار و عرضه مرغ بسته‌بندی شده تازه و منجمد به مصرف‌کنندگان، تحت نظارت و بازرسی بهداشتی کارشناسان دامپزشکی قرار دارد .

زمانی پور در ادامه عنوان کرد: در  6 ماهه ابتدای سال 1403 ، تعداد  1 میلیون و 800 هزار قطعه جوجه با نظارت بهداشتی کارشناسان اداره دامپزشکی در مرغداری های صنعتی در سطح شهرستان پرورش یافت.

 وی همچنین گفت: در راستای پیشگیری از بیماری های طیور بیش از 6 میلیون و 500 هزار قطعه نوبت سر واکسیناسیون از ابتدای سال جاری در این واحد ها انجام گرفته است.

در حال حاضر تعداد 55 واحد مرغداری گوشتی و 5 واحد مرغداری تخمگذار و 1 واحد کشتارگاه مرغ در سطح شهرستان مشغول به فعالیت بوده که میزان تولید آنها نیاز های داخل شهرستان و شهرستان های مجاور را تامین میکند.

زمانی پور در پایان از مرغداران درخواست نمود: با رعایت دقیق دستورالعمل‌های سازمان دامپزشکی و و توجه به نکات ارائه شده توسط کارشناسان دامپزشکی در کلیه مراحل پرورش اعم از خرید و حمل و نقل جوجه‌ها، ایجاد سالن‌های پرورش بهداشتی، واکسیناسیون و درمان جوجه‌ها، علاوه بر تضمین موفقیت فعالیت اقتصادی خود، در تهیه گوشت مرغ سالم، با کیفیت و بهداشتی برای مصرف عموم مردم سهیم باشند.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان بهبهان
  • کد خبر : 328399
کلمات کلیدی
حسین شانه سازان

حسین شانه سازان

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید