در راستای اطلاع رسانی از بیماری تب کریمه کنگو صورت پذیرفت:
برگزاری کلاس آموزشی با موضوع بیماری های مشترک بین انسان و دام با محوریت تب خونریزی دهنده کریمه کنگو

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی خوزستان، رئیس اداره دامپزشکی شوشتر از برگزاری کلاس آموزشی ، درخصوص بیماری های مشترک بین انسان و دام با محوریت "تب خونریزی دهنده کریمه کنگو"، برای کارکنان شاغل در کشتارگاه دام شهرستان خبر داد.
سید مرتضی قریشی اظهار داشت: "در این کلاس آموزشی، راه های ابتلاء، علائم و روش های پیشگیری و کنترل این بیماری به طور کامل شرح داده شد و همچنین آموزش های لازم در خصوص آشنایی با کیست هیداتیک جهت شاغلین در کشتارگاه دام شهرداری صورت پذیرفت.
در این دوره آموزشی کارشناس اداره بهداشت دامپزشکی شوشتر افزود :کشتارگاه ها بایستی مجهز به پیش سردکن باشند چرا که ویروس تب کریمه کنگو در گوشت و آلایش خوراکی جگر بعداز 24ساعت در دمای صفرتا 4درجه سانتیگراد غیرفعال می شود.
وی همچنین افزود: باتوجه به فصل گرم سال و تزاید کنه ها که عامل اصلی این بیماری هستند لازم ست برای حفظ سلامت خود و اعضای خانواده، ازلمس و مصرف گوشت تازه لاشه های کشتارغیرمجاز خودداری شود و درصورت مشاهده کنه بر روی بدن دام اقدام به جداسازی بادست انجام نپذیرد.
نظر دهید