• 1399/12/29 - 15:32
  • تعداد بازدید : 345
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
در راستای حفظ و حراست از سلامت عمومی

تشدید نظارت های بهداشتی دامپزشکی بر مراکز تولید تا عرضه فرآورده های خام دامی در شهرستان حمیدیه

دکتر ابراهیم بنی طالبی رئیس اداره دامپزشکی حمیدیه گفت: در تعطیلات سال جدید با توجه به حجم بالای عرضه فرآورده های خام دامی و خرید توسط همشهریان، نیاز به نظارت های بهداشتی نیز بیشتر می شود، در این راستا با هدف اطمینان از رعایت اصول بهداشتی در امر تولید، فرآوری و عرضه فرآورده های خام دامی با همکاری دستگاههای نظارتی از جمله شبکه بهداشت و درمان، طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی از 25 اسفند ماه سال جاری شروع و تا پایان تعطیلات نوروز 1400 ادامه خواهد داشت.

ابراهیم بنی طالبی افزود: با توجه به لزوم نظارت بر مراکز عرضه فرآورده های خام دامی اعم از قصابی ها و سوپر پروتئینی ها به جهت تاکید بر رعایت زنجیره نظارتی دامپزشکی در تهیه و عرضه گوشت قرمز و سفید، عدم عرضه فرآورده های خام دامی بصورت روباز، عدم قطعه قطعه کردن مرغ و ماهی و ... در این مراکز و تاکید بر رعایت سایر موارد بهداشتی به جهت پیشگیری و کنترل بیماری کرونا گشت های مشترک دامپزشکی و مرکز بهداشت در این شهرستان در حال انجام می باشد.

بنی طالبی تصریح کرد: کارشناسان نظارتی این اداره ضمن نظارت بر قصابی ها و سوپر پروتئینی ها ، توصیه های مطروحه در 'راهنمای کنترل محیطی در واحدهای صنفی عرضه گوشت و مرغ ' را جهت انجام ، به متصدیان ارائه می نمایند.

رییس اداره دامپزشکی حمیدیه در پایان از شهروندان محترم درخواست نمود: جهت تهیه انواع گوشت قرمز، مرغ و ماهی به مراکز معتبر و مورد تایید دامپزشکی مراجعه نموده و در صورت مشاهده هرگونه تخلف در این زمینه، مراتب را به اداره دامپزشکی شهرستان اطلاع رسانی نمایند.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان حمیدیه
  • کد خبر : 272563
کلمات کلیدی
حسین شانه سازان

حسین شانه سازان

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید