انجام بیش از 11 هزار مورد بازرسی بهداشتی دامپزشکی خوزستان در طرح تشدید نظارت های بهداشتی ویژه ماه مبارک رمضان و نوروز ۱۴۰۴
مدیرکل دامپزشکی استان خوزستان گفت: بالغ بر 4 هزار و 800 کیلوگرم فرآورده خام دامی از چرخه مصرف انسانی خارج گردید.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان خوزستان، ناصر عسکری فرد مدیرکل دامپزشکی استان خوزستان با اعلام این خبر گفت: طرح ملی تشدید و کنترل نظارتهای بهداشتی در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان از ۱۱ اسفند ماه ۱۴۰۳ آغاز شد و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه یافت.
وی افزود: اقدامات قابل توجهی در زمینه عملیات نظارت بهداشتی و شرعی بر تولید، توزیع، نگهداری و عرضه فرآوردههای خام دامی در این طرح توسط کارشناسان بهداشتی دامپزشکی استان انجام پذیرفت که بالغ بر 11 هزار مورد بازدید از انواع واحدهای عرضه، سردخانهها، مراکز قطعهبندی و بستهبندی و کشتارگاههای دام و طیور توسط 84 گروه ثابت و سیار در استان خوزستان انجام شد.
عسکری فرد در ادامه گفت: در این طرح، 21 واحد متخلف بر حسب رسالت حرفهای و اخلاقی دفاع از بهداشت و سلامت عمومی جامعه به مراجع قضایی معرفی گردید.
وی همچنین افزود: در این طرح بازرسی و نظارت مستقیم بهداشتی و شرعی بر کشتار بیش از 5 میلیون و 400 هزار قطعه طیور به وزن بالغ بر 10 میلیون کیلوگرم و نیز کشتار 49 هزار راس دام سبک و سنگین به وزن بیش از یک میلیون و ششصد هزار کیلوگرم انجام پذیرفت.
مدیرکل دامپزشکی استان خوزستان همچنین با اشاره به انجام بازرسی از مراکز تولید، نگهداری و عرضه در استان خوزستان گفت: بیش از 45 هزار کیلوگرم فرآورده خام دامی ضبط گردید، که از این میزان بالغ بر 4 هزار و هشتصد کیلوگرم تحت نظارت های بهداشتی کارشناسان دامپزشکی معدوم و از چرخه مصرف انسانی خارج گردید.
عسکری فرد در پایان به شهروندان توصیه کرد: در هنگام خرید فرآوردههای خام دامی از قبیل گوشت و مرغ به برچسب مشخصات (تاریخ تولید و انقضاء) و مهر دامپزشکی دقت کنند و هر گونه تخلف بهداشتی در مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی را به ادارات دامپزشکی شهرستان خود جهت پیگیری کارشناسان دامپزشکی اطلاع رسانی نمایند.
نظر دهید