انجام بیش از 5 هزار بازدید بهداشتی از ابتدای طرح تشدید نظارت بهداشتی دامپزشکی در خوزستان ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان
مدیرکل دامپزشکی استان خوزستان گفت: از ابتدای اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان بیش از 5 هزار بازدید بهداشتی تاکنون صورت گرفته است.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان خوزستان، ناصر عسکری فرد مدیرکل دامپزشکی استان خوزستان در تشریح این خبر گفت: از ابتدای طرح تشدید نظارت های بهداشتی دامپزشکی از 19 اسفند ماه سال 1402 تا کنون بیش از 5 هزار بازدید بهداشتی از مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی در سطح استان صورت گرفته است.
عسکری فرد در ادامه گفت: در این بازدید های بهداشتی بالغ بر 3 هزار کیلوگرم فرآورده خام دامی توسط کارشناسان بهداشتی استان ضبط گردید که از این مقدار بیش از 2 هزار و سیصد کیلوگرم برابر دستورالعمل های بهداشتی سازمان دامپزشکی کشور معدوم سازی و از چرخه مصرف انسانی حذف گردید.
وی همچنین افزود: در این بازه زمانی بیش از 616 تن گوشت قرمز و حدود 4 هزار تن گوشت مرغ کشتار روز در کشتارگاه های دام و طیور استان تحت نظارت های شرعی و بهداشتی کارشناسان دامپزشکی استان تولید و وارد بازار مصرف گردید.
ناصر عسکری فرد با اشاره به پلمب 4 واحد عرضه فرآورده خام دامی از ابتدای طرح تشدید نظارت های بهداشتی تا کنون گفت: این واحدهای متخلف بهداشتی با حکم مراجع قضایی استان پلمب گردیدند.
مدیرکل دامپزشکی استان خوزستان همچنین افزود: هم استانی های گرامی در هنگام خرید به تاریخ تولید و انقضای فرآورده های خام دامی توجه داشته باشند و فرآورده های خود را از مراکز مجاز که تحت نظارت بهداشتی و شرعی دامپزشکی استان تولید می شوند خریداری نمایند.
وی در پایان گفت: مردم شریف استان از خرید هر گونه گوشت و لاشه هایی که در کنار معابر و جاده ها به صورت غیرمجاز کشتار می شوند اکیدا خودداری نمایند .
نظر دهید