• 1400/08/16 - 13:32
  • تعداد بازدید : 925
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
در راستای تامین ایمنی غذایی صورت می پذیرد

بازرسی های شبانه روزی از کشتارگاههای دام و طیور در سطح استان

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان خوزستان دکتر رضا اسدی معاون سلامت دامپزشکی استان گفت: نظارت بر تولید و عرضه گوشت سالم و بهداشتی و حلال مورد تایید دامپزشکی با رعایت استاندارد های لازم و دستورالعمل های بهداشتی سازمان دامپزشکی کشور و همچنین رفع مشکلات بهداشتی از اولویت های اداره کل دامپزشکی استان است.

رضا اسدی در ادامه بیان کرد: در همین راستا به منظور پایش و تولید تامین گوشت سالم و بهداشتی و نظارت بر عملکرد مسئولین فنی بهداشتی مستقر در کشتارگاه ها بازرسی های شبانه روزی توسط کارشناسان و روسای ادارات دامپزشکی در سطح استان از کشتارگاه های دام و طیور بطور منظم در حال اجراست، بطوریکه تمامی مراحل کشتار از ذبح دام و طیور تا مصرف گوشت قرمز و مرغ کشتار روز تحت نظارت های دقیق دامپزشکی می باشد.

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان گفت : در این بازدیدها  بخش های مختلف کشتارگاه های دام و طیور مورد بازدید قرار می گیرند و با توجه به اینکه ناظرین بهداشتی در کنار ناظرین شرعی در تمامی مراحل کشتار در  کشتارگاه های استان حضور فعال دارند لذا یقینا اطمینان از سلامت و همچنین حلال بودن محصولات تولیدی در کشتارگاه های تحت نظارت دامپزشکی وجود دارد.

ایشان در پایان توصیه کرد که شهروندان صرفا گوشت مرغ و گوشت قرمز و فرآورده های خام دامی که در کشتارگاه ها و مراکز تولیدی مجاز مورد تایید دامپزشکی استحصال می گردند استفاده نمایند و در صورت مشاهده هر گونه تخلف موارد را به نزدیکترین اداره دامپزشکی شهرستان و یا با شماره 06133331104 تماس حاصل نمایند.

  • گروه خبری : اخبار اصلی,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 278694
حسین شانه سازان

حسین شانه سازان

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه