• 1399/02/14 - 08:46
  • تعداد بازدید : 420
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تشدید نظارت‎های دامپزشکی خوزستان ویژه ماه رمضان

مدیر کل دامپزشکی خوزستان از تشدید نظارت بهداشتی بر مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی و رستوران‌ها در ایام ماه مبارک رمضان خبر داد.

دکتر مصطفی کنارکوهی با تبریک فرا رسیدن ماه مبارک رمضان اظهار کرد: برای تأمین امنیت غذایی شهروندان در ماه رمضان، نظارت‏های بهداشتی دامپزشکی بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی تشدید می‏شود.

وی با بیان اینکه در ماه مبارک رمضان، مصرف فرآوردههای خام دامی و مواد پروتئینی افزایش مییابد، افزود: با افزایش میزان عرضه و تقاضای محصولات و مواد پروتئینی خام دامی ممکن است استانداردها و شاخصهای بهداشتی تحت تاثیر قرار بگیرند لذا دامپزشکی با اعمال نظارتهای بیشتر مانع از این رویکرد میشود.

مدیرکل دامپزشکی خوزستان تصریح کرد: در طول این مدت کارشناسان و بازرسان دامپزشکی در قالب اکیپ‌های‌ ویژه بهداشتی‌، نظارت بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی، رستوران‌ها، هتل‌ها، چلوکبابی‌ها، خودروهای ویژه حمل فرآورده های خام دامی، کشتارگاه‌ها و سردخانه‌ها را بر عهده دارند.

کنارکوهی در پایان بیان کرد: این طرح از ابتدای ماه رمضان با مشارکت 93 نفر از کارشناسان دامپزشکی بصورت روزانه در قالب 70 اکیپ ثابت و سیار در دو نوبت کاری صبح و عصر آغاز شده و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد.

  • گروه خبری : اخبار اصلی,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 251630
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه