توصیه های بهداشتی اداره کل دامپزشکی استان خوزستان برای خرید و نگهداری ماهی قرمز
همزمان با فـرا رسیـدن عیـد سعیـد نوروز اداره کل دامپزشکی استان خوزستان توصیه هایی برای خرید و نگهداری ماهی قرمز ارائه کرد.
به گزارش روابط عمـومـی اداره کـل دامـپزشکی استان خوزستان؛ در ایام نوروز هزاران قطعه ماهی قرمز توسط شهروندان خریداری شده و جهت زینت سفره های هفت سین استفاده می شود لذا ضرورت دارد در خرید و نگهداری آنها به چند توصیه مهم بهداشتی دامپزشکی توجه نمود.
- - شهروندان لازم است ماهی قرمز شب عید خود را از مراکز بهداشتی و تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی تهیه نمایند.
- - از خرید ماهیان مریض و بی حال و دارای لکه های غیر عادی در روی پوست بدن خودداری نمایید.
- - از کودکان خود بخواهید از دست زدن و بازی کردن با ماهی خودداری کنند.
- - شهروندانی که سابقه بیماری پوستی و آلرژی دارند برای تعویض آب ماهی و شستشوی ظروف نگهداری آن حتماً از دستکش استفاده نمایند.
- - بهترین دمای آب نگهداری ماهیان زینتی 25-22 درجه سانتی گراد و بهترین PH 8-8/6 می باشد.
- - برای ضدعفونی کردن ظروف نگهداری ماهی می توان از نمک طعام 3 درصد یا پرمنگنات سدیم، پرکلرین و بتادین استفاده کرد.
- - اگر از آب شرب شهری جهت تعویض آب ماهیان استفاده می شود جهت کلرزدایی آب مورد استفاده را یک شبانه روز در ظروف دهان گشاد و در هوای آزاد قرار دهید تا کلر موجود در آب از بین برود.
- در روز طبیعت ماهی قرمز نباید در آب های آزاد و منابع آبی رهاسازی شود بهترین مکان برای آزادسازی این ماهیان محل هایی است که توسط شهرداریها برای این کار اختصاص می یابد.
نظر دهید