• 1400/12/14 - 12:42
  • تعداد بازدید : 1480
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

جلسه هماهنگی اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر فراورده های خام دامی

جلسه طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر فراورده های خام دامی ویژه عید نوروز و ماه مبارک رمضان بصورت وبینار در اداره کل دامپزشکی استان خوزستان برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان خوزستان، دکتر مصطفی کنارکوهی اظهار کرد: برای تأمین ایمنی و امنیت غذایی شهروندان در ایام تعطیلات عید نوروز و ماه مبارک رمضان، نظارت‏های بهداشتی دامپزشکی بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی تشدید می‏شود.

مدیرکل دامپزشکی خوزستان تصریح کرد: در طول این مدت کارشناسان و بازرسان دامپزشکی در قالب اکیپ‌های‌ ویژه بهداشتی‌، نظارت بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی، رستوران‌ها، چلوکبابی‌ها، خودروهای ویژه حمل فرآورده های خام دامی، کشتارگاه‌ها و سردخانه‌ها را بر عهده دارند.

در ادامه این جلسه معاونت سلامت دامپزشکی استان با اهمیت قرار دادن این طرح در سطح استان بیان کرد:  تعداد 26 اکیپ ثابت و 27 اکیپ سیار، متشکل از کارشناسان بهداشتی دامپزشکی و ناظرین شرعی  استان اجرای این طرح را از تاریخ 1400/12/14 لغایت 1401/02/16  بر عهده خواهند داشت.

اسدی با تشریح برنامه تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بیان کرد که این فرایند از سه بخش هماهنگی، برنامه عملیاتی و نتیجه عملکرد تشکیل گردیده و موفقیت این طرح در گرو ارتقا شاخص های بهداشتی و تامین سلامت جامعه و در نهایت انجام مطمئن مراحل برنامه می باشد.

شایان ذکر است طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی ویژه عید نوروز و ماه مبارک رمضان از تاریخ 1400/12/14 لغایت 1401/02/16  به مدت دوماه و با بکارگیری 53 اکیپ و 139 بازرس بهداشتی و شرعی در سراسر استان برگزار می گردد.

  • گروه خبری : اخبار اصلی,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 282278
حسین شانه سازان

حسین شانه سازان

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه