شنبه 29 آذر 1404

flag
  • 1397/06/06 - 12:00
  • تعداد بازدید : 122
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

خوزستان پاک از آنفلوانزای پرندگان

به گزارش ایرنا نشست خبری مدیران زیرمجموعه وزارت جهاد کشاورزی از سری نشست های تخصصی هفته دولت، دوشنبه شب با حضور معاون جهاد کشاورزی استان، دامپزشکی، امور عشایر و معاونت ترویج جهاد کشاورزی در حاشیه نمایشگاه هفته دولت برگزار شد.

در این نشست معاون سلامت دامپزشکی خوزستان نیز گفت: خوزستان جزو معدود استان هایی است که تاکنون از بیماری خطرناک آنفلوانزا فوق حاد پرندگان پاک بوده است.

دکتر رضا اسدی تب برفکی را اقتصادی ترین بیماری در دام ها دانست و افزود: کانون های بیماری در استان با واکسیناسیون کاهش یافته که از جنبه بهداشتی و اقتصادی حائز اهمیت است.

وی اضافه کرد: با پیگیری و واکسیناسیون، تلفات مرغداری های استان در پنج ماهه نخست امسال به 3 درصد کاهش یافته که از میانگین کشوری کمتر است.

به گفته وی، در سال 91 تلفات مرغداری ها به 21 درصد رسیده بود.

اسدی اضافه کرد: پارسال 3 میلیون و 600 نوبت سر واکسیناسیون در دام های سبک و 480 هزار نوبت سر در دام سنگین انجام شده است.

وی ادامه داد: خوزستان از نظر کنترل کانون های سل در دام و تب مالت نسبت به میانگین کشوری رتبه پایین تری دارد.

اسدی همچنین اظهار داشت: در عید قربان امسال 108 اکیپ ثابت و سیار با 141 ناظر بهداشتی و 26 ناظر شرعی بازرسی دام قربانی شده را انجام دادند.


  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 50418
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور