لیست اخبار صفحه :18
گوشت قرمز دارای رنگ قرمز روشن و طبیعی بوده و نباید تیره ، سبز خاکستری یا قهوه ای باشد.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذائی دامپزشکی خوزستان،

گوشت قرمز دارای رنگ قرمز روشن و طبیعی بوده و نباید تیره ، سبز خاکستری یا قهوه ای باشد.

عبداله محمد حسنی با اشاره به اینکه گوشت قرمز سالم ویژگی‌هایی دارد که هر مصرف‌کننده‌ای باید آن‌ها را بداند عنوان نمود، گوشت نباید بوی غیر طبیعی مثل بوی ترشیدگی یا تعفن داشته باشد.

مدیرکل دامپزشکی خوزستان، مسئولین فنی بهداشتی دامپزشکی پاسداران و حافظان تامین بهداشت عمومی جامعه می باشند.
دیدار اعضای هیات مدیره انجمن صنفی مسئولین فنی بهداشتی دامپزشکی خوزستان با مدیرکل دامپزشکی استان

مدیرکل دامپزشکی خوزستان، مسئولین فنی بهداشتی دامپزشکی پاسداران و حافظان تامین بهداشت عمومی جامعه می باشند.

مدیرکل دامپزشکی خوزستان، مسئولین فنی بهداشتی دامپزشکی با توجه به حساسیت و تنوع زمینه های فعالیتی شان در استان خوزستان، پاسداران و حافظان تامین بهداشت عمومی جامعه هستند.

اجرای طرح پایش باقیمانده های دارویی، سموم، فلزات سنگین و سایر مواد شیمایی در مزارع پرورش آبزیان سردآبی و گرمابی استان خوزستان
طرح ملی پایش مزارع پرورش ماهیان گرم آبی و سردآبی خوزستان

اجرای طرح پایش باقیمانده های دارویی، سموم، فلزات سنگین و سایر مواد شیمایی در مزارع پرورش آبزیان سردآبی و گرمابی استان خوزستان

اطمینان از سلامت و بهداشت فرآورده های خام دامی تولیدی و مصرفی با کاهش عوامل شیمیایی شامل باقیمانده های دارویی، سموم و فلزات سنگین در این محصولات است.

لینک کوتاه