جمعه 28 آذر 1404

flag
  • 1397/06/18 - 12:00
  • تعداد بازدید : 131
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

واکسیناسیون 600 قلاده سگ علیه هاری در شوشتر

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان شوشتر از واکسیناسیون 600 قلاده سگ در برابر بیماری هاری در از ابتدای سال جاری تا کنون خبر داد.

دکتر احمد علی معینی بیان داشت: پیشگیری از بیماری هاری به عنوان یکی از مهمترین ترین بیماری های مشترک بین انسان و دام از اهمیت بالایی برخوردار است زیرا در صورت ابتلا٬ به عنوان یک بیماری بسیار خطرناک مطرح بوده و معمولا عامل ایجاد بیماری توسط گاز گرفتن حیوان آلوده به فرد سالم منتقل شود.



دکتر معینی افزود: انجام واکسیناسیون هاری سگ‌های صاحب دار در شهرستان با تامین به موقع و مناسب واکسن و برنامه ریزی هدفمند انجام شده است و این طرح همچنان ادامه دارد



معینی ادامه داد: دامپزشکی برای ایجاد حاشیه امنیت برای جامعه انسانی و حفاظت از حیات وحش اقدام به واکسیناسیون سگ های صاحب دار واجد شرایط براساس برنامه های از قبل تعیین شده و دستورالعمل های سازمانی می نماید .



وی خواستار همکاری دامداران با ماموران شبکه دامپزشکی در انجام واکسیناسیون شد و گفت: در صورت گزیده شدن فرد توسط حیوان ضمن گزارش مورد،سریعا جهت انجام اقدامات پیشگیرانه به مراکز بهداشت مراجعه کنند.






  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 51131
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور