شنبه 29 آذر 1404

flag
  • 1397/06/06 - 12:00
  • تعداد بازدید : 118
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

پایان طرح واکسیناسیون بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک

واکسیناسیون بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک در شهرستان اهواز پایان یافت

رییس اداره دامپزشکی شهرستان اهواز با اعلام این خبر اظهار داشت : با توجه به اینکه بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک (PPR) یک بیماری ویروسی همراه با انتشار بسیار سریع می باشد و وقوع آن در جمعیت دامی باعث تلفات شدید و افت تولید می گردد لذا پیشگیری از این بیماری در حفظ جمعیت و تولیدات دامی این شهرستان بسیار موثر است.



دکتر منصور موسوی نسب همچنین عنوان کرد :در این طرح که چهل روز بطول انجامید نزدیک به 67 هزار رأس از دامهای سبک این شهرستان علیه این بیماری بصورت رایگان واکسینه شدند.



وی خاطرنشان کرد: از راههای پیشگیری از بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک رعایت امنیت زیستی و ممانعت از حمل و نقل دامهای مبتلا می باشد و اداره دامپزشکی اهواز این آمادگی را دارد که در صورت مشاهده بیماری در اسرع وقت نسبت به واکسیناسیون دامهای حساس در شعاع 10 کیلومتری واحد درگیر اقدام نماید.   


  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 51375
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور