• 1402/07/01 - 09:08
  • تعداد بازدید : 277
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذائی دامپزشکی خوزستان،

گوشت قرمز دارای رنگ قرمز روشن و طبیعی بوده و نباید تیره ، سبز خاکستری یا قهوه ای باشد.

عبداله محمد حسنی با اشاره به اینکه گوشت قرمز سالم ویژگی‌هایی دارد که هر مصرف‌کننده‌ای باید آن‌ها را بداند عنوان نمود، گوشت نباید بوی غیر طبیعی مثل بوی ترشیدگی یا تعفن داشته باشد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان خوزستان، عبداله محمد حسنی با اشاره به اینکه گوشت قرمز سالم ویژگی‌هایی دارد که هر مصرف‌کننده‌ای باید آن‌ها را بداند عنوان نمود، گوشت نباید بوی غیر طبیعی مثل بوی ترشیدگی یا تعفن داشته و سطح خارجی آن نباید مرطوب؛خیس یا خشک و چروکیده باشد.

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذائی دامپزشکی خوزستان با اشاره به این نکته که در محل اتصال گوشت به استخوان نیز نباید بوی غیرطبیعی به مشام برسد افزود، وجود بوی غیرطبیعی در این قسمت نشانه فساد عمقی در لاشه گوشت است.

این مسئول با تاکید بر این‌که موارد خون‌مردگی، قارچ‌زدگی و ذرات خارجی نباید در گوشت مشاهده شود، ادامه داد: گوشت نباید بیش از حد سفت و یا لزج و نرم باشد. چربی‌های گوشت نیز باید سفید و یا متمایل به سفید و بدون هیچ‌گونه بوی نامطبوع باشد. علاوه بر این آلایش خوراکی مثل کبد،جگر، دل و قلوه نباید دچار تورم و کیست و رنگ و بوی غیرطبیعی باشد.

وی با اشاره به این‌ که سطح گوشت نباید حالت خشک و چروکیده داشته باشد، افزود: محصول خریداری شده می بایست از لاشه دارای مهر و لیبل دامپزشکی و در حضور مشتری تهیه و عرضه شود.

محمد حسنی همچنین افزود: گوشت‌های دارای بسته‌بندی موجود در فروشگاه‌ها باید در یخچال در شرایط دمایی استاندارد و در مدت زمان اعتبار مصرف بعد از تولید به فروش رسیده و صرف شود و هنگام خرید نیز حتما باید به لیبل موجود روی آن دقت شود تا از تاریخ تولید و تاریخ انقضا، محل و شرایط کشتار و.... اطلاع حاصل شود.

محمد حسنی خاطرنشان کرد: به هیچ ‌عنوان نباید گوشت چرخ‌کرده را بصورت فله و از گوشت شرخ شده موجود در قصابی‌های سطح شهر به صورت آماده تهیه کنند و در صورت نیاز باید فقط به درخواست مشتری و در حضور وی و با رعایت همه مسایل بهداشتی از قبیل نظارفت و شست‌وشوی مناسب دستگاه چرخ گوشت و رعایت کامل بهداشت فردی صورت بگیرد.

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذائی دامپزشکی  استان تاکید کرد: تاریخ تولید و انقضا، کد پروانه بهره‌برداری از اداره‌کل دامپزشکی استان، آدرس محل تولید و شرایط نگه‌داری (تازه: صفر تا 4 درجه سانتی‌گراد، منجمد: منفی 18 درجه سانتی‌گراد) و  مواردی است که مصرف‌کننده حین خرید فرآورده‌های خام دامی بسته‌بندی شده باید به آن دقت کنند.

این مقام مسئول در پایان گفت: تغییر رنگ قرمز به سبز، قهوه ای، خاکستری و یا ایجاد یک لایه لزج و چسبناک از علائم فساد سطحی گوشت محسوب می‌شود، یکی از ۴ شاخص نشان دهنده فاسدشدن گوشت است.

  • گروه خبری : اخبار اصلی,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 307802
کلمات کلیدی
حسین شانه سازان

حسین شانه سازان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه