4 واحد صنفی متخلف به تعزیرات حکومتی معرفی شدند
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان رامهرمز از معرفی 4 واحد متخلف به تعزیرات حکومتی خبرداد.
دکتر بهروز حقیقی اظهار کرد: کارشناسان اداره دامپزشکی شهرستان رامهرمز به صورت پیوسته تمام واحدهای عرضه فرآورده های خام دامی اعم از مراکز عرضه مرغ و ماهی، قصابی ها، رستوران ها، شرکت های بسته بندی و کشتارگاه ها را به صورت دوره ای مورد بازرسی قرار می دهند.
دکتر حقیقی افزود: در این راستا کارشناسان در حین بازرسی واحدهای صنفی عرضه فرآورده های خام دامی با برخورد با متخلفان بهداشتی و پس از تذکرات کتبی اقدام به معرفی 4 واحد صنفی متخلف شامل قصابی ، مرغ فروشی و ماهی فروشی به اداره تعزیرات حکومتی نمودند که در این خصوص تعزیرات حکومتی 4 واحد صنفی راجمعا به مبلغ ده میلیون ریال جریمه نقدی نمود .
این مسئول در پایان از عموم مردم درخواست کرد در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، در رستوران ها و مراکز عرضه مراتب را برای پیگیری از طریق دامپزشکی اطلاع رسانی کنند
نظر دهید