کشتار دام در کشتارگاه های خوزستان با نظارت دامپزشکی انجام می شود
مدیر کل دامپزشکی خوزستان گفت: تمامی مراحل کشتار دام از ذبح تا بسته بندی گوشت قرمز و سایر آلایش های دامی در کشتارگاه های استان تحت نظارت دامپزشکی است.

دکتر مصطفی کنارکوهی افزود: نظارت های بهداشتی دامپزشکی بر اینگونه مراکز بسیار دقیق بوده و بازرسان دامپزشکی نیز به صورت مستمر از این مراکز بازدید می کنند.
وی بیان داشت: بازدیدهای مستمر به منظور بررسی وضعیت بهداشتی تمام مراحل کشتار دام از کشتارگاه های سطح استان خوزستان انجام می شود.
مدیرکل دامپزشکی استان اظهارداشت: یکی از اقدامات مهم و ضروری دامپزشکی، تأمین گوشت سالم و بهداشتی برای مصرف مردم است و بر این اساس طی ماه گذشته کارشناسان دامپزشکی بر کشتار 34 هزار و 179 رأس دام نظارت کردند.
دکتر کنارکوهی ادامه داد: تمامی مسئولان کشتارگاه باید به رعایت کامل قوانین بهداشتی توجه کنند و مسئولان فنی و بهداشتی نیز نظارت دقیق بر آن داشته باشند.
مدیرکل دامپزشکی خوزستان گفت: باتوجه به شیوع بیماری ویروس کرونا، مردم باید در خرید گوشت مصرفی خود دقت کنند و از مراکز مجاز و تحت نظارت دامپزشکی خرید نمایند