کشتارگاههای دام و طیور خوزستان زیر چتر ناظران سلامت دامپزشکی
اجرای فاز اول طرح پایش کشتارگاههای دام و طیور استان در واحدهای تولیدی استان خوزستان
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان خوزستان، دکتر عبدالله محمد حسنی رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی استان با اعلام این خبر افزود: حفظ سلامت گوشت قرمز و مرغ از تولید تا مصرف بسیار حائز اهمیت بوده و کشتارگاههای دام و طیور نقش برجسته ای را در تولید محصول سالم و حفظ سلامت مصرف کنندگان ایفا می کنند که بدیهی ست با رعایت اصول بهداشتی در کشتارگاههای دام و طیور استان منجر به تولید محصول سالم و باکیفیت خواهد گردید.
عبدالله محمد حسنی، هدف از اجرای این طرح را شناسائی فاکتورهای خطر و نقاط بحرانی جهت بهبود و ارتقا محصول تولیدی در سطح واحدهای تولیدی استان عنوان کرد.
محمد حسنی در ادامه بیان داشت: این طرح در کشتارگاههای دام و طیور استان مطابق با برنامه زمانبندی شده اداره کل دامپزشکی استان و بصورت هدفمند اجرا می کردد که در فاز اول تعداد 174 نمونه اخذ می گردد که از این تعداد 58 نمونه از محصولات تولیدی و 116 نمونه از سطوح کار و دست کارگران می باشد.
وی بیان کرد: در این طرح شاخص های بهداشتی توتال کانت و توتال ایکولای در محصولات تولیدی، سطوح دست کارگران، سطوح کار و تجهیرات واحدهای مذکور مورد ارزیابی قرار می گیرد.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی خوزستان در انتها با بیان اینکه با توجه به مخاطرات استفاده از گوشت دام و همچنین زنده فروشی طیور، که بصورت غیر مجاز و غیر بهداشتی در سطح معابر شهری و بین جاده ای کشتار و عرضه می شوند از شهروندان عزیز درخواست نمود: جهت حفظ سلامت جامعه و خانواده خود از محصولات تولید شده در کشتارگاههای دام و طیور استان که تحت نظارت ناظرین و بازرسین بهداشتی و شرعی صورت می پذیرد استفاده نمایند.
نظر دهید