طرح تشدید نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی در خوزستان اجرا شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان خوزستان، مدیرکل دامپزشکی استان از اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی در ایام نوروز 97 خبر داد.
دکتر مصطفی کنارکوهی اظهار داشت: به منظور تضمین کیفیت و سلامت فرآورده های خام دامی (شامل انواع گوشت قرمز، گوشت سفید، ماهی ، میگو ، شیرخام ، تخم مرغ و عسل)، ارتقاء سلامت و امنیت غذایی جامعه و حفظ سلامت مصرف کنندگان طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی ویژه ایام نوروز 97 با ساماندهی 55 اکیپ نظارتی ثابت و سیار در سطح استان برقرار گردید.
دکتر کنارکوهی در ادامه گفت: در طی مدت اجرای این طرح در محدوده زمانی 15/12/96 لغایت 15/1/97 کلیه مراکز توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی، کشتارگاه های دام و طیور، کارگاه های فرآوری و بسته بندی فرآورده های خام دامی، سردخانه های نگهداری فرآورده های خام دامی و خودروهای حمل فرآورده های خام دامی مورد بازدید و نظارت بهداشتی قرار گرفته و هماهنگی های لازم جهت تداوم خدمات کشتارگاه های دام و طیور تحت نظارت این اداره کل در ایام تعطیلات در دو شیفت کاری 8 صبح تا 8 شب جهت رفاه شهروندان عزیز انجام پذیرفت.
وی گفت: علاوه بر این نسبت به توزیع پوسترها و پمفلت های آموزشی درخصوص بهداشت و سلامت فرآورده های خام دامی و دانستنی های بهداشتی فرآورده های خام دامی و ماهی قرمز در سطح استان و چادرهای راهنمای مسافرین نوروزی به تعداد 8 هزار عدد اقدام شد.
مدیرکل دامپزشکی استان خوزستان افزود: کشیک اداره کل دامپزشکی استان و ادارات دامپزشکی شهرستان ها به منظور نظارت بر حمل و نقل بهداشتی فرآورده های خام دامی و رسیدگی به تخلفات بهداشتی حوزه فرآورده های خام دامیدر ایام تعطیلات برقرار بوده و طی مدت اجرای طرح بیش از 2455 مورد بازدید به عمل آمد.
دکتر کنارکوهی بیان کرد: طی این مدت میزان 11489کیلوگرم فرآورده های خام دامی ضبط و معدوم شد و همچنین طی این مدت تعداد 146 مورد تخلف بهداشتی مشاهده و گزارش شد که 28 مورد آن به مرجع قضایی معرفی گردید.
نظر دهید