• 1397/01/18 - 12:00
  • تعداد بازدید : 370
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

طرح تشدید نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی در خوزستان اجرا شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان خوزستان، مدیرکل دامپزشکی استان از اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی در ایام نوروز 97 خبر داد.

دکتر مصطفی کنارکوهی اظهار داشت: به منظور تضمین کیفیت و سلامت فرآورده های خام دامی (شامل انواع گوشت قرمز، گوشت سفید، ماهی ، میگو ، شیرخام ، تخم مرغ و عسل)، ارتقاء سلامت و امنیت غذایی جامعه و حفظ سلامت مصرف کنندگان طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی ویژه ایام نوروز 97 با ساماندهی 55 اکیپ نظارتی ثابت و سیار در سطح استان برقرار گردید.



دکتر کنارکوهی در ادامه گفت: در طی مدت اجرای این طرح در محدوده زمانی 15/12/96 لغایت 15/1/97 کلیه مراکز توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی، کشتارگاه های دام و طیور، کارگاه های فرآوری و بسته بندی فرآورده های خام دامی، سردخانه های نگهداری فرآورده های خام دامی و خودروهای حمل فرآورده های خام دامی مورد بازدید و نظارت بهداشتی قرار گرفته و هماهنگی های لازم جهت تداوم خدمات کشتارگاه های دام و طیور تحت نظارت این اداره کل در ایام تعطیلات در دو شیفت کاری 8 صبح تا 8 شب جهت رفاه شهروندان عزیز انجام پذیرفت.



وی گفت: علاوه بر این نسبت به توزیع پوسترها و پمفلت های آموزشی درخصوص بهداشت و سلامت فرآورده های خام دامی و دانستنی های بهداشتی فرآورده های خام دامی و ماهی قرمز در سطح استان و چادرهای راهنمای مسافرین نوروزی به تعداد 8 هزار عدد اقدام شد.



مدیرکل دامپزشکی  استان خوزستان افزود: کشیک اداره کل دامپزشکی استان و ادارات دامپزشکی شهرستان ها به منظور نظارت بر حمل و نقل بهداشتی فرآورده های خام دامی و رسیدگی به تخلفات بهداشتی حوزه فرآورده های خام دامیدر ایام تعطیلات برقرار بوده و طی مدت اجرای طرح بیش از 2455 مورد بازدید به عمل آمد.



 دکتر کنارکوهی بیان کرد: طی این مدت میزان 11489کیلوگرم فرآورده های خام دامی ضبط و معدوم شد و همچنین طی این مدت تعداد 146 مورد تخلف بهداشتی مشاهده و گزارش شد که 28 مورد آن به مرجع قضایی معرفی گردید.


  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 50227
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه