• 1400/03/01 - 09:36
  • تعداد بازدید : 875
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
اجرای طرح پایش شیر خام در استان خوزستان

طرح پایش شیر خام از ابتدای خرداد ماه سالجاری در واحد های تولیدی، مراکز جمع آوری شیر و کاخانجات لبنی در سطح استان خوزستان آغاز گردید.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان خوزستان، دکتر عبدالله محمدحسنی رئیس اداره بهداشت نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی با علام این بر افزود: با توجه به اینکه شیر خام سرشار از مواد مغذی مورد نیاز روزانه جامعه است، لذا حفظ سلامت بهداشتی آن از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشد که در این راستا تمامی شرایط و ضابط بهداشتی در طول زنجیره غذایی از تولید تا مصرف می بایست رعایت گردد تا بتوان فرآورده سالم و با کیفیت بهداشت به دست مصرف کننده برسد.

عبدالله محمدحسنی هدف از اجرای این طرح را شناسایی نقاط بحرانی ناشی از مصرف شیر خام و فراورده های حاصل از آن و در نتیجه ارتقا سلامت شیر خام و آموزش های لازم جهت ارتقا دانش و آگاهی واحدهای مورد پایش و هم چنین ارائه راهکارهای اصولی و فنی جهت کاهش مخاطرات شیر خام بیان نمود.

وی در ادامه با بیان اینکه این برنامه بصورت فصلی در کل طول سال برگزار میگردد افزود: شاخص های بهداشتی از جمله میزان بار میکروبی، تقلبات شامل افزودنی های غیر مجاز از مله جوش شیرین، نشاسته، هیپوکلریت، فرمالئین و آب و همچنین آفلاتوکسین M1  و توتال مورد ارزیابی قرار میگردد.

محمد حسنی افزود: واحدهای هدف در این طرح دامداریهای صنعتی و سنتی، مراکز جمع آوری شیر فعال و کارخانجات لبنی استان می باشد.

رئیس اداره بهداشت نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان خوزستان، در آخر از تمام شهروندان عزیز درخواست نمود که شیر و سایر فرآورده های لبنی پاستوریزه و استریلیزه را از مراکز فروش مجاز و تحت نظارت ادارات دامپزشکی تهیه نمایند.

شایان ذکر است که در فاز اول طرح پایش شیر خام استان بیش از 400 نمونه اخذ میگردد که تعداد 349 نمونه از واحد های دامداری، 40 نمونه از واحدها و مراکز جمع آوری شیری و 12 نمونه از کارخانجات لبنی سطح استان صورت می پذیرد.

  • گروه خبری : اخبار اصلی,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 274085
کلمات کلیدی
حسین شانه سازان

حسین شانه سازان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه