• 1403/11/01 - 11:43
  • تعداد بازدید : 116
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

کشف 9 تن ضایعات گوشت و مرغ منجمد غیر بهداشتی در شهرستان دزفول

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان دزفول، از کشف 9 تن ضایعات گوشت و مرغ منجمد غیر بهداشتی در یکی از باغ های شهرستان دزفول خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان خوزستان، محسن ورجاوند رئیس اداره شهرستان دزفول در تشریح این خبر گفت : در راستای ارتقای سلامت و بهداشت جامعه و در پی گزارشات مردمی مبنی بر نگهداری غیرقانونی ضایعات گوشت و مرغ منجمد در یک سردخانه غیرمجاز در باغات شهرستان دزفول خبر داد.

ورجاوند در ادامه گفت: طی بازدید بعمل آمده توسط کارشناسان بهداشتی اداره دامپزشکی شهرستان دزفول به همراه نیروی انتظامی از محل مورد نظر بالغ بر 9 تن ضایعات گوشت و مرغ منجمد که بصورت غیرمجاز نگهداری می شد کشف گردید که ضمن تشکیل پرونده برای فرد خاطی و ارجاع آن به مقام قضایی مکان مورد نظر نیز پلمب گردید.

رییس اداره دامپزشکی شهرستان دزفول با تاکید بر این که نگهداری هرگونه فرآورده خام دامی می بایست با مجوز بهداشتی دامپزشکی انجام شود گفت: اخذ پروانه های بهداشتی از سوی ادارات دامپزشکی تضمین کننده سلامت و کیفیت محصول می باشد.

وی در پایان از شهروندان درخواست نمود: در صورت مشاهده فعالیت مشکوک افرادی که نسبت به نگهداری فرآورده های خام دامی در سردخانه ها اقدام می نمایند، موارد را با شماره تماس 06142420911 با کارشناسان اداره دامپزشکی شهرستان در میان بگذارند تا بررسی و اقدام لازم از سوی این اداره انجام گردد.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان دزفول
  • کد خبر : 332456
حسین شانه سازان

حسین شانه سازان

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید