• 1404/03/13 - 13:15
  • تعداد بازدید : 47
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

پایان عملیات ایمن سازی دام های سبک شهرستان رامهرمز بر علیه بیماری های واگیر دار دامی

رئیس اداره دامپزشکی رامهرمز از ایمن سازی بیش از 180هزار راس دام سبک بر علیه بیماری آبله و PPR خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان خوزستان، بهروز حقیقی رئیس اداره دامپزشکی رامهرمز با اعلام این خبر گفت: عملیات واکسیناسیون همزمان آبله  و PPR جمعیت دام سبک شهرستان در تمامی واحدهای روستایی و عشایری سطح شهرستان به پایان رسید.

حقیقی در ادامه افزود: در این طرح بیش از 180 هزار راس دام سبک  بر علیه بیماری  آبله  و PPR  توسط اکیپ های بخش دولتی و خصوصی بصورت کاملا رایگان تحت پوشش واکسیناسیون قرار گرفت.

وی همچنین گفت: بیماری آبله  و PPR  ازبیمارهای مهم دام سبک می باشند که در صورت شیوع می توانند باعث بروز خسارات و تلفات در جمعیت دامی شوند.

حقیقی آبله را یک بیماری عفونی ویروسی واگیردار در دام‌های سبک عنوان کرد و افزود: مهم‌ترین نشانه‌های بروز این بیماری ایجاد برجستگی‌های ریز و تاول‌ها و ضایعات روی پوست قسمت‌های فاقد پشم بدن دام است که سبب ایجاد مشکلاتی نظیر آسیب پوست، عفونت‌های ثانویه و تلفات دام و منجر به بروز خسارات اقتصادی  به صنعت دامپروری می‌شود.

رئیس اداره دامپزشکی رامهرمز واکسیناسیون را یکی از بهترین راه‌های پیشگیری از بیماری های دامی بیان نمود و ادامه داد:  با واکسیناسیون می‌توان از ابتلای دام‌ها به بیماری‌های مختلف جلوگیری نمود که این امر نقش بسیار مهمی در حفظ بهداشت و سلامت دام  و در نتیجه نقش موثری در حفظ سلامت عمومی ایفا می‌کند.

  • گروه خبری : اخبار اصلی,اخبار شهرستان رامهرمز
  • کد خبر : 340071
کلمات کلیدی
حسین شانه سازان

حسین شانه سازان

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید