کشتارگاه سنتی دام شهرستان هندیجان پلمب شد
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان هندیجان گفت: کشتارگاه سنتی دام شهرستان با حکم قضایی پلمب شد.

گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان خوزستان، محمد نری میسا رئیس اداره دامپزشکی هندیجان با اعلام این خبر گفت: با توجه به اخطاریه ها و مکاتبات صورت گرفته در خصوص رفع نواقص ساختاری و بهداشتی کشتارگاه سنتی دام و همچنین چندین مصوبه جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان، متاسفانه اقدام موثری در رفع نواقص توسط شهرداری صورت نگرفته، لذا با توجه به اهمیت بهداشتی کشتارگاه و تامین سلامت شهروندان از فعالیت کشتارگاه تا رفع نواقص جلوگیری بعمل آورده و با حکم قضایی و همکاری مرکز بهداشت شهرستان پلمپ گردید.
وی در ادامه افزود: درخواست این حکم پلمب بر اساس ماده 688 قانون تعزیرات که مصداق بارز تهدید علیه بهداشت عمومی و مضر سلامت می باشد از سوی اداره دامپزشکی شهرستان هندیجان به دادستان شهرستان ارسال گردید.
نری میسا با توجه به سنتی بودن کشتارگاه دام گفت: باید مسائل بهداشتی بصورت جدی مد نظر باشد در غیر اینصورت بعنوان تهدیدی برای جان افراد و بهداشت عمومی است که می تواند باعث ایجاد مخاطرات بهداشتی با آسیب های غیر قابل جبرانی را ایجاد نمایید.
رئیس اداره دامپزشکی هندیجان با بیان اینکه خط قرمز دامپزشکی بهداشت و سلامت شهروندان است و در این خصوص با تهدید کنندگان حوزه سلامت عمومی جامعه به هیچ وجه مماشاتی صورت نمی پذیرد، تاکید کرد: وظیفه نظارت بهداشتی بر کشتار دام به عهده دامپزشکی است و با هرگونه کشتار غیرمجازی که در سطح شهرستان انجام میشود حتماً برخورد قضائی خواهیم داشت.
نظر دهید