برگزاری جلسه رفع نواقص و مشکلات بهداشتی کشتارگاه سنتی دام شهرداری شوشتر
جلسه بررسی مشکلات کشتارگاه سنتی دام به ریاست فرماندار، رئیس اداره دامپزشکی، داستان، شهردار و پیمانکار کشتارگاه در محل فرمانداری شهرستان شوشتر برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان خوزستان، دکتر مرتضی قریشی رئیس اداره دامپزشکی شوشتر درجلسه بررسی وضعیت کشتارگاه دام این شهرستان با بیان اینکه آلودگی های میکروبی بطور جدی بهداشت عمومی و کیفیت مواد غذایی را تحت تأثیر قرار می دهد اظهار داشت: سلامت دام، وضعیت مناسب کشتارگاه و حمل و عرضه بهداشتی گوشت که می تواند در جلوگیری از شیوع بیماریها و سلامت جامعه نقش موثری داشته باشد باید مدنظر دست اندرکاران امر قرار گیرد.
قریشی در ادامه: افزود برخی افراد در محلههای مختلف شهر نسبت به فروش و ذبح دام اقدام کرده و علاوه بر آلوده کردن محیط، سلامت شهروندان را با خطر مواجه میکنند روش عرضه دام و کشتار آن به صورت غیربهداشتی و غیراستاندارد منع قانونی دارد و این روش یک شیوه منسوخ شده در عرضه گوشت به شمار میرود
در ادامه این جلسه فرماندار شهرستان شوشتر با اشاره به مشکلات کشتارگاه این شهرستان گفت : کشتارگاه سنتی این شهرستان دارای برخی مشکلات بهداشتی است که که به منظور تداوم فعالیتش ، حل این مشکلات باید در اولویت باشد.
مهندس حسین پنبه دانه پور افزود: داشتن یک کشتارگاه مناسب و مجهز برای شهرستان شوشتر ضروری است یا اینکه برای تداوم فعالیت کشتارگاه فعلی، مشکلات باید بسرعت مرتفع شود.
دادستان محترم شهرستان شوشتر هم بر مسئولیت پذیری بیشتر از سوی مدیران تاکید کرد و گفت: ارائه خدمات از سوی مسئولان باید بصورت عملی نیز اجرایی شود و هر گونه سهل انگاری مسئولان در عدم توجه به مسائل بهداشتی و درمانی را غیرقابل توجیه دانست .
در این جلسه آخرین اقدامات در خصوص رفع نواقص بهداشتی کشتارگاه سنتی دام و همچنین مشکلات موجود مورد بحث و گفت و گو قرار گرفت که در همین راستا تمهیدات و تصمیمات جدی جهت برطرف شدن مشکلات کشتارگاه اتخاذ گردید.
نظر دهید