در راستای طرح تشدید نظارت و کنترل بر فراورده های خام دامی انجام شد:
بازدید شبانه مدیر کل دامپزشکی استان از کشتارگاه های طیور شمال خوزستان و نظارت بر روند بهداشتی کشتار

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی خوزستان، در این بازدید شبانه مدیر کل دامپزشکی استان بهمراه رئیس اداره دزفول و کارشناسان اداره بهداشت و نظارت دامپزشکی خوزستان از روند کشتار در کشتارگاه های طیور در شمال استان بازدید بعمل آوردند.
کنار کوهی در این بازدید با تاکید بر اهمیت نقش دامپزشکی در حفظ بهداشت و سلامت محصولات خام دامی گفت: دامپزشکی استان با توان حداکثری و حضور پر رنگ کارشناسان نظارت و بهداشتی نسبت به رصد و پایش کشتار مرغ زنده در تمام طول شبانه روز در حال انجام وظیفه ست تا بهداشت و سلامت مواد غذایی در سطح استان برقرار بماند.
این مقام مسئول در ادامه گفت: پروسه کشتار تا توزیع در سطح استان شامل: گرفتن مجوز بهداشتی حمل توسط مرغدار و صدور آن برای خودروهای واجد شرایط و بررسی محمولهها تا کشتارگاه و تخلیه در محل کشتارگاه، نظارت های بهداشتی وشرعی بر کلیه مراحل کشتار و بسته بندی، بارگیری مرغ استحصالی و توزیع می باشد که همگی با نظارت کارشناسان دامپزشکی می باشد.
وی با بیان اینکه با توجه به اهمیت نقش کشتارگاه های طیور در بهداشت عمومی جامعه و استحصال مرغ کشتار سالم بمنظور مصرف شهروندان گفت: بازدید های مستمر غالباً بصورت سرزده هستند که توسط کارشناسان و بازرسین بهداشتی دامپزشکی استان در حال انجام است.
وی هدف از این بازدید ها را اجرای دقیق دستورالعمل ها و رعایت پروتکل های بهداشتی و قرنطینه ای سازمان دامپزشکی کشور در کشتارگاه های طیور توسط مدیران و پرسنل کشتارگاه دانست.
نظر دهید