جمعه 13 تیر 1404

flag
  • 1404/04/11 - 11:11
  • تعداد بازدید : 30
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

اطلاعیه بهداشتی اداره کل دامپزشکی استان خوزستان در خصوص دام های قربانی تاسوعا و عاشورای حسینی

در اطلاعیه روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان خوزستان آمده است:

بازرسین بهداشت گوشت دامپزشکی و ناظرین شرعی با استقرار در نقاط مختلف شهرها به ویژه در محل کشتارگاه های دام، دام های کشتاری را از نظر آلودگی به عوامل بیماری زا بالاخص بیماری های مشترک بین انسان و دام بازرسی کرده و بر سلامت گوشت دام های قربانی نظارت می نمایند.

لذا از شهروندان درخواست می گردد به منظور حفظ سلامت خود و سایر شهروندان توصیه های بهداشتی ذیل را جدی بگیرند:

  1. از ذبح دام خارج از چرخه نظارت بهداشتی دامپزشکی مثل ذبح در معابر عمومی، خیابان و منازل خودداری کنند و ذبح دام قربانی را در کشتارگاه های دام انجام دهند.
  2. دام مورد نظر برای قربانی کردن، نباید دارای آلودگی به کنه و علایم تب باشد.
  3. گوشت دام ذبح شده را قبل از مصرف حداقل 24 ساعت و آلایش دامی شامل دل، جگر و... را به مدت 48 ساعت در دمای صفر تا 4 درجه سانتیگراد (یخچال) نگهداری کنند.
  4. برای قطعه کردن گوشت و شستشوی آن حتماً از دستکش استفاده شود.
  5. از برش دادن کیست ها و آبسه های موجود بر روی لاشه، دل و جگر جدا خودداری گردد.
  6. اندام ها و ضایعات غیر قابل مصرف را به هیچ وجه در اختیارات حیوانات قرار ندهند.
  7. گوشت و آلایش خوراکی را کاملاً پخته و سپس مصرف کنند.
  8.  وسایل و سایر تجهیزات در تماس با گوشت و آلایش به خوبی شسته و ضدعفونی شوند.
  9. برای استفاده از نظر کارشناسی دامپزشکان و اعزام رایگان اکیپ نظارتی دامپزشکی با اداره دامپزشکی شهرستان خود و یا شماره تماس 33368108-061 داخلی 207 تماس حاصل گردد.
  • گروه خبری : اخبار اصلی,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 341153
کلمات کلیدی
حسین شانه سازان

حسین شانه سازان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور