یکشنبه 30 آذر 1404

flag
  • 1397/03/27 - 12:00
  • تعداد بازدید : 120
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

انجام تشدید نظارت بهداشتی بر واحد های عرضه فرآورده دامی

سرپرست اداره دامپزشکی شهرستان مسجد سلیمان از 246 مورد بازدید از واحد های عرضه و توزیع فرآورده های خام دامی طی نیمه ابتدایی ماه مبارک رمضان خبر داد.

هوشنگ شرفی  گفت: طی نیمه ابتدایی ماه مبارک رمضان با تشدید نظارت بهداشتی بر اماکن مرتبط با فرآورده های خام دامی با انجام بیش از 246 مورد بازدید از واحد های عرضه و توزیع فرآورده های خام دامی بیش از 370 کیلو گرم فرآورده از سطح این واحد ها کشف و ضبط شد.



 شرفی اظهار داشت: طرح تشدید نظارت بر مراکز تهیه و عرضه مواد غذایی و فراورده های خام دامی از ابتدا تا پایان  ماه مبارک رمضان بطور مستمر توسط کارشناسان دامپزشکی انجام گرفت



وی افزود: این اداره با تشکیل  اکیپ سیار  بر مغازه‌های مرغ فروشی، قصابی‌ها، رستوران‌ها، کبابی‌ها و کلیه مکانهای عرضه فرآورده‌های دامی نظارت بهداشتی داشته است که در این میان با اجرای 12 مورد جریمه از طریق معرفی به اداره تعزیرات و 1 مورد معرفی به مراجع قضایی برخورد شده است .



شرفی یکی از اهداف اصلی دامپزشکی را ارتقاء شاخصهای بهداشتی در تمام مراحل تولید و عرضه فرآورده‌های دامی دانست و دلیل عمده این امر را افزایش مصرف این فرآورده‌‌ها مانند شیر، گوشت قرمز، گوشت سفید (ماهی و مرغ)، تخم‌مرغ ودر این ماه بر شمرد.



هوشنگ شرفی  از مردم درخواست کرد هرگونه تخلف در واحد های عرضه و توزیع فراورده های خام دامی را از طریق شماره تماس 43222061-061 به کارشناسان این شبکه اطلاع دهند.



 


  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 52390
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور