یکشنبه 30 آذر 1404

flag
  • 1397/01/20 - 12:00
  • تعداد بازدید : 129
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بازدید مدیر کل دامپزشکی خوزستان به همراه معاون استاندار از منطقه شیون

مدیر کل دامپزشکی استان خوزستان به منظور بررسی آخرین وضعیت فعالیت دامپزشکی در شیون واقع در شهرستان ایذه به همراه معاون استاندار از محل مذکور بازدید کرد

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی خوزستان در این بازدید مدیر کل دامپزشکی استان در ابتدا از مزرعه پرورش ماهی در شهرستان ایذه بازدید و در خصوص موضوعات مرتبط مواردی را متذکر شد.



دکتر مصطفی کنارکوهی در ادامه از پست های قرنطینه ایذه و دهدز بازدید کرد و از آنها جویای عملکرد و نحوه بازرسی خودروهای حمل دام و طیور از سایر استان ها و شهرستان ها شد و آخرین دستورالعمل ها و الزامات فنی را به کارشناسان مستقر در محل قرنطینه ها یادآوری و تاکید کرد.



وی در پایان اذعان داشت: دامپزشکی استان با قصد و نیت خدمت گزاری و خدمت رسانی به قشر زحمتکشی چون دامداران انجام وظیفه می کند لذا همکاران در شهرستان ها همچون گذشته با توان مضاعف به خدمت رسانی اقدام نمایند.



شهرستان ایذه با داشتن 420 هزار رأس دام سبک و 20 هزار رأس دام سنگین و 15 نفر نیروی انسانی از جمله شهرهای کوهستانی استان می باشد که دارای مناطق صعب العبوری است که با وجود سختی فراوان و کمی نیرو در این شهرستان ،کارشناسان دامپزشکی به دور افتاده ترین مناطق خدمت رسانی می کنند.










 
  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 51540
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور