یکشنبه 30 آذر 1404

flag
  • 1397/03/05 - 12:00
  • تعداد بازدید : 206
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

راه اندازی پیش سردخانه کشتارگاه دام دزفول

رییس اداره دامپزشکی شهرستان دزفول با اعلام این خبر افزود : با تلاش ها و پیگیری های شهرداری و اتحادیه قصابان این شهرستان به منظور پیشگیری از برخی بیماری های میکروبی و ویروسی خصوصاً بیماری تب کریمه کنگو (CCHF) پیش سرد کن کشتارگاه دام شهرستان راه اندازی شد تا لاشه های کشتار شده در کشتارگاه دام بمدت 24 ساعت در پیش سردخانه کشتارگاه دام نگهداری شوند .

دکتر محسن ورجاوند اظهار نمود : نگهداری لاشه ها بمدت 24 ساعت در دمای 0 تا 4 درجه سانتی گراد باعث طی شدن جمود نعشی و بالا رفتن اسیدیته گوشت گردیده و بسیاری از بیماری ها از بین خواهند رفت .



دکتر ورجاوند بیان کرد : گوشت استحصالی همان گوشت گرم و تازه بوده و بر روی لیبل آنها عبارت پیش سردکن درج شده است و گوشت های که در پیش سردخانه کشتارگاه نگهداری می شوند دارای کیفیت بالاتری بوده و از نظر بهداشتی مناسب تر می باشند .



وی در پایان ابراز داشت: جهت طی شدن روند خنک سازی لاشه تا قبل از مصرف ، نگهداری لاشه ها در یخچال های فروشگاه نیز الزامی می باشد و کلیه لاشه ها تا قبل از فروش باید در یخچال های ویترینی فروشگاه قرار گیرند .   


  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 50905
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور