کاهش بار میکروبی شیر خام در استان خوزستان با نظارت های مستمر دامپزشکی
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذائی دامپزشکی استان خوزستان: در سال 1403 بار میکروبی شیر خام در استان خوزستان 20 برابر کاهشی شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان خوزستان، عبداله محمدحسنی رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذائی دامپزشکی استان خوزستان با اعلام این خبر گفت: طرح پایش بهداشت و سلامت شیر خام تولیدی استان خوزستان طی 4 مرحله در سال 1403 به اجرا در آمد.
محمدحسنی در ادامه افزود: در این طرح تعداد با بیش از 400 مورد نمونه برداری از واحدهای تولید، نگهداری موقت و فرآوری شیر خام استان (دامداری، مراکز جمع آوری شیر و کارخانجات شیر) تحت رصد و پایش کارشناسان بهداشتی استان قرار گرفت.
وی با اشاره به انجام 1200 مورد آزمایشات میکروبی و شیمیائی تخصصی شیرخام در آزمایشگاه مرجع منطقه ای دامپزشکی افزود: با توجه به نتایج بدست آمده از آزمونهای مذکور بار میکروبی شیر خام نسبت به سال 1402 بیش از 20 برابر کاهش یافته است.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذائی دامپزشکی استان خوزستان رعایت اصول بهداشتی و نظارت مستمردامپزشکی بر مراحل مختلف تولید و جمعآوری شیرخام را موجب کاهش بار میکروبی و افزایش کیفیت آن عنوان نمود و بیان کرد: شیر، یک ماده غذایی طبیعی و کامل برای انسان است که در صورت رعایت نکردن اصول بهداشتی باعث ایجاد عفونت، مسمومیت های غذایی، اختلالات گوارشی و یا بیماری های مشترک بین انسان و دام می شود و یکی از مهم ترین شاخص ها در تولید شیر سالم کاهش بار میکروبی آن است.
نظر دهید