رعایت اصول بهداشتی و امنیت زیستی، مهم ترین اصل در عرضه فرآورده های آبزیان است.
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان خوزستان: رعایت اصول و ضوابط بهداشتی مهم ترین اصل در تولید و عرضه فرآورده های خام دامی است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان خوزستان، در طی بازدید فنی و تخصصی، معاون سلامت بهمراه رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی استان و رئیس اداره دامپزشکی آبادان، مراکز عمل آوری و فرآوردهای آبزیان و نرسری میگو واقع در آبادان مورد رصد و پایش قرار گرفتند.
رضا اسدی در این بازدید تخصصی با بیان اینکه بازرسان دامپزشکی خوزستان بر نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی در مراکز تولید، سردخانه ها، مراکز توزیع، فروشگاه های عرضه و غیره نظارت مستمر و دقیق دارند، که در این راستا رعایت اصول بهداشتی و شرایط قرنطینه ای از الزامات شرکت های عمل آوری و بسته بندی آبزیان است که این امر در جهت کمک به رونق تولید و اهمیت محصولات دریایی در سبد مصرفی خانواده هاست.
در ادامه این بازدید دکتر عبدالله محمد حسنی رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی استان با بیان این مطالب که در شهرستان تعداد 7 مرکز عمل آوری و فرآورده آبزیان قرار دارد عنوان کرد: خوشبختانه همکاران ما که به عنوان مسئول فنی و ناظر بهداشتی به صورت شبانهروزی در این واحدها فعالیت می کنند، در انجام این مسئولیت سنگین انجام وظیفه می نمایند و مردم امروز با اطمینان میتوانند از این فراودهها استفاده کنند.
در ادامه این بازدید فنی و تخصصی از یکی از مراکز فعال نرسری میگو در سطح شهرستان نیز بازید بعمل آمد که موارد بهداشتی قرنطینه ایی دامپزشکی به متولیان مرکز مجددا یاد آوری گردید.
در پایان با مسئولین فنی بهداشتی مراکز در خصوص اجرای دقیق تر دستور العمل های تخصص سازمان دامپزشکی گفت و گو و تبادل نظر صورت گرفت.
نظر دهید