• 1398/12/19 - 09:50
  • تعداد بازدید : 781
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

راه اندازی سیستم پیش سرد کشتارگاه دام شوشتر

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان شوشتر از راه‌اندازی سیستم پیش سرد کشتارگاه دام در این شهرستان خبر داد.

دکتر سید مرتضی قریشی  گفت: اتاق پیش سرد کشتارگاه دام در راستای پیشگیری از بروز بیماری‌های مشترک بین انسان و دام از جمله بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو ایجاد شده است.

وی نگهداری لاشه های دام کشتار شده در پیش سردخانه به مدت 24 ساعت در دمای 0 تا 4 درجه سانتیگراد را سبب طی شدن جمود نعشی و در نتیجه از بین رفتن بسیاری از بیماری ها عنوان کرد.

قریشی اذعان داشت: گوشت هایی که در پیش سردخانه کشتارگاه نگهداری می شوند دارای کیفیت بالاتری بوده و از نظر بهداشتی مناسب تر می باشند.

  • گروه خبری : اخبار اصلی,اخبار شهرستان شوشتر
  • کد خبر : 250140
کلمات کلیدی