• 1401/03/29 - 13:15
  • تعداد بازدید : 307
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

رئیس اداره دامپزشکی اهواز:

نظارت های بهداشتی دامپزشکی اهواز بر رستوران ها افزایش می یابد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان خوزستان دکتر رضا حفیظی رئیس اداره دامپزشکی اهواز در تشریح این خبر گفت: با آغاز فصل گرم سال و خطر ابتلا به بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو نظارت بر رستوران های سطح شهر اهواز در دو تایم صبح و عصر تشدید می یابد.

رضا حفیظی با بیان این موضوع که، عامل بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در محیط اسیدی غیر فعال می شود گفت: با توجه به اینکه این بیماری در دام زنده و لاشه های استحصالی فاقد علائم بالینی می باشد می بایست لاشه های دام پس از ذبح به مدت 24 ساعت در سردخانه های پیش سرد کشتارگاه نگهداری شوند که در این مدت نگهداری،  لاشه دام کشتار شده اسیدی شده و در صورت وجود عامل بیماری در گوشت از بین می رود.

حفیظی درادامه از رستوران داران درخواست نمود: برای حفظ سلامت خود و شهروندان از تهیه گوشت گرم از محل های غیرمجاز جداً خودداری نموده و گوشت مورد نیاز خود را از مراکز مجاز تحت نظارت دامپزشکی که در پیش سرد کشتارگاه به مدت 24 ساعت خنک سازی شده اند تهیه نمایند.

رئیس دامپزشکی اهواز در پایان گفت: شهروندان عزیز می توانند در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی جهت برخورد و جلوگیری از اشاعه انواع بیماری را به شماره پیامکی 300072001512 اطلاع رسانی نمایند.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان اهواز
  • کد خبر : 287329
حسین شانه سازان

حسین شانه سازان

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید