• 1397/11/27 - 07:22
  • تعداد بازدید : 1082
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تشکیل کارگروه ساماندهی دستفروشان فرآورده دامی در دشت آزادگان

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان دشت آزادگان از تشکیل کارگروه ویژه ساماندهی دستفروشان فرآورده های خام دامی در شهرستان خبر داد.

دکتر ناصر عسکری فرد گفت: فرآورده های خام دامی از جمله ماهی، مرغ و تخم مرغ از جمله مواد غذایی حساس و سریع الفسادی هستند که کلیه مراحل تولید تا عرضه آنها باید بر اساس ضوابط بهداشتی دامپزشکی صورت گیرد تا بتوان از سلامت آنها اطمینان حاصل نمود.

 

وی اظهار داشت: علیرغم انجام پایش و نظارت های لازم بهداشتی دامپزشکی بر مراحل تولید فرآورده های خام دامی،  عرضه این فرآورده ها فقط در اماکن و مغازه ها تحت کنترل و نظارت بهداشتی دامپزشکی می باشد ولی در آن قسمت که بصورت دستفروشی انجام می گردد امکان انجام نظارت مؤثر دامپزشکی بر سلامت فرآورده ها وجود ندارد. لذا با توجه به وظیفه قانونی شهرداری ها و سایر ارگانهای ذیربط در خصوص پدیده دستفروشی و پیگیری های متعدد و اصرار اداره دامپزشکی برای اعمال ضوابط بهداشتی لازم در این زمینه، کارگروه ویژه ای برای ساماندهی این موضوع با حضور ارگان های مربوطه در این شهرستان برای بررسی راهکارهای اجرایی تشکیل گردید.

 

دکتر عسکری فرد گفت: ساماندهی دستفروشان فرآورده های خام دامی از جمله ماهی، مرغ و تخم مرغ به منظور اعمال ضوابط بهداشتی دامپزشکی، به دلایل فرهنگی و اجتماعی لازم است بصورت گام به گام و مرحله به مرحله تعریف و اجرا گردد بطوریکه در نهایت، عرضه این محصولات از حالت دستفروشی، به شکل عرضه مجاز با رعایت کلیه ضوابط بهداشتی و در غرفه های صاحب دار و با هویت معلوم و دارای مجوز کسب تغییر یابد.

  • گروه خبری : اخبار اصلی,اخبار شهرستان دشت آزادگان
  • کد خبر : 6301
کلمات کلیدی