نظارت مستمر دامپزشکی شهرستان اندیمشک بر رستورانهای بینراهی
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان اندیمشک از انجام 120 بازدید بهداشتی توسط کارشناسان بهداشتی این اداره از رستوران های بین راهی خبر داد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان خوزستان، منوچهر شیخی رئیس اداره دامپزشکی اندیشمک در تشریح این خبر گفت: در 6 ماهه نخست امسال با تشدید نظارت و بازدیدهای بازرسان و کارشناسان بهداشتی اداره دامپزشکی شهرستان از رستورانهای بینراهی تحت پوشش شهرستان بیش از 120 بازدید از این مراکز صورت گرفته است.
شیخی در ادامه گفت: در این بازرسی ها بیش از 70 کیلوگرم انواع فرآورده های خام دامی غیر قابل مصرف انسانی ضبط و امحاء گردید.
رئیس اداره دامپزشکی اندیمشک با بیان اینکه نظارت بر رستورانهای بین راهی با توجه به اهمیت سلامت مردم در اولویت است گفت: اطمینان از سلامت فرآوردههای خام دامی مصرفی در واحدها و تأمین امنیت غذایی مسافران، از وظایف اداره دامپزشکی بوده و بازرسان به صورت مستمر از این واحدها بازدید بعمل می آورند.
وی هدف از بازرسی از واحدهای عرضه را کنترل و نظارت بر سلامت محصولات و فرآوردههای خام دامی عنوان کرد و ادامه داد: کارشناسان واحد بهداشت بر نظارت و اماکن این اداره در بازرسیهای خود از اماکن تحت نظارت خود، تاریخ مصرف محصولات، رعایت زنجیره سرد و محل نگهداری فرآورده های خام دامی را مورد بازرسی قرار می دهند .
نظر دهید