• 1401/12/28 - 08:57
  • تعداد بازدید : 244
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
در طی ۱۴ روز از اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی دامپزشکی صورت پذیرفت،

انجام 400 مورد بازرسی بهداشتی از مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی دزفول

طی بازرسی های صورت گرفته از کشتارگاه ها، رستوران ها، هایپرمارکت ها و فروشگاه های عرضه گوشت، مرغ و ماهی 450 کیلوگرم فرآورده خام دامی غیر بهداشتی ضبط و از چرخه مصرف انسانی خارج گردید.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان خوزستان، محسن ورجاوند با اعلام این خبر افزود: با اجرای طرح تشدید، کنترل و نظارت بر فرآورده‌های خام دامی که از ۱۳ اسفند ماه همزمان در سراسر کشور در استان نیز  شد و تا پنجم اردیبهشت ماه سال آینده  ادامه خواهد داشت در طی 14 روز 400 واحد عرضه فرآوردهای خام دامی در سطح شهرستان دزفول مورد رصد و پایش کارشناسان دامپزشکی قرار گرفت.

ورجاوند در ادامه بیان کرد: در این راستا و طی بازرسی های صورت گرفته از  کشتارگاه ها، رستوران ها، هایپرمارکت ها و فروشگاه های عرضه گوشت، مرغ و ماهی 450 کیلوگرم فرآورده خام دامی غیر بهداشتی ضبط و از چرخه مصرف انسانی خارج گردید.

این مقام مسئول افزود: بازرسان دامپزشکی در دو نوبت صبح و عصر و در روزهای تعطیل و کاری نسبت به بازرسی از کشتارگاه ها، رستوران ها، هایپرمارکت ها و فروشگاه های عرضه گوشت، مرغ و ماهی اقدام می کنند.

رئیس اداره دامپزشکی دزفول تصریح کرد: توصیه می‌شود شهروندان و مسافران هنگام خرید محصولات خام دامی به تاریخ انقضا، مهر و برچسب بهداشتی دامپزشکی، رنگ، بو و وضعیت ظاهری محصول توجه کافی کرده و در صورت مشاهده موارد غیربهداشتی با اداره دامپزشکی شهرستان دزفول و به شماره تلفن ۴۲۴۲۰۹۱۱ تماس بگیرند.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان دزفول
  • کد خبر : 298774
حسین شانه سازان

حسین شانه سازان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید