• 1402/05/23 - 11:44
  • تعداد بازدید : 184
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان دزفول

معدومی بیش از 16 هزار کیلوگرم فرآورده خام دامی در طی 4 ماه سالجاری

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان خوزستان، محسن ورجاوند رئیس اداره دامپزشکی دزفول در تشریح این خبر گفت: در راستای ارتقای سلامت و بهداشت جامعه و تامین امنیت غذایی، بیش از 1800 مورد نظارت بهداشتی مستمر بر مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی توسط کارشناسان اداره دامپزشکی صورت پذیرفته است.

ورجاوند در ادامه بیان کرد: بازرسی بهداشتی دامپزشکی دزفول شامل مراکز کشتارگاه دام و طیور، رستوران ها، قصابی ها، سردخانه ها و... در سطح شهرستان  می باشد که از ابتدای فروردین تا پایان تیر ماه بیش از 16000 کیلوگرم فرآورده خام دامی ناسالم و غیرقابل مصرف جمع آوری و برابر دستورالعمل های سازمان دامپزشکی با حکم مقام محترم قضایی نسبت به معدوم سازی آنها اقدام گردید.

وی همچنین گفت: نظارت بهداشتی بر تولید و توزیع بهداشتی فرآورده‌های خام دامی در مراکز عرضه و سردخانه‌های نگهداری، از وظایف اصلی سازمان دامپزشکی است، بیان کرد: یکی از اقدامات موثر و مطلوب در زمینه ارتقاء بهداشت عمومی، تشدید نظارت‌ها بر مراکز تولید و توزیع این محصولات است.

رئیس اداره دامپزشکی دزفول افزود: تامین امنیت غذایی و ارتقاء بهداشت موادغذایی  با منشاء دامی از مهم‌ترین اهداف و اولویت های دامپزشکی به شمار می‌رود .

محسن ورجاوند از شهروندان درخواست نمود: در هنگام خرید به تاریخ تولید و انقضای فرآورده های خام دامی توجه داشته باشند و فرآورده های خود را از مراکز مجاز که تحت نظارت اداره دامپزشکی می باشند خریداری نمایند و از خرید گوشت که در کنار معابر خیابان و جاده ها به صورت غیرمجاز کشتار می شوند اکیدا خودداری نموده و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در این خصوص می توانند مراتب را به شماره تلفن 42420911-061 اطلاع دهند تا برخورد قانونی انجام گردد.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان دزفول
  • کد خبر : 306179
کلمات کلیدی
حسین شانه سازان

حسین شانه سازان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید