رئیس اداره دامپزشکی آبادان خبر داد:
برگزاری کارگاه آموزشی قوانین و دستورالعمل های سازمان دامپزشکی کشور برای عرضه کنندگان محصولات فرآورده های خام دامی در شهر آبادان
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی خوزستان؛ مهندس اسدالله عباسی رئیس اداره دامپزشکی آبادان، از برگزاری کلاس آموزشی بهداشت گوشت و فرآوردههای خام دامی ویژه شاغلین در عرضه فرآورده های خام دامی خبر داد.
عباسی با بیان اینکه هدف از برگزاری کلاسهای آموزشی ارتقای سطح دانش و شناخت بیماریهای مشترک قابل انتقال از طریق فرآورده های خام دامی و روش پیشگیری از آن برای کارکنان مراکز پخت و عرضه غذا و قصابان است گفت: رعایت نکات بهداشتی باعث افزایش کیفیت فرآورده خام دامی مورد استفاده می شود.
رئیس اداره دامپزشکی آبادان تصریح کرد: در این کلاس آموزشی کارشناسان اداره دامپزشکی با ارائه مطالب مربوطه در قالب اسلایدهای آموزشی در خصوص روشهای بهداشتی در زمینه تهیه، حمل و نگهداری فرآورده های گوشتی و سایر فراورده های خام دامی و همچنین در خصوص بیماری های قابل انتقال از طریق این فرآورده ها مانند تب کریمه کنگو و سایر بیماری های انگلی توضیحاتی را ارائه کردند.
نظر دهید