در طی 6 ماهه اول سالجاری در شهرستان رامشیر صورت پذیرفت:
انجام بیش از 900 مورد بازرسی و نظارت بهداشتی دامپزشکی رامشیر از مراکز نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان خوزستان، میلاد عامری رئیس اداره دامپزشکی با اعلام این خبر گفت: در طی بازه زمانی 6 ماهه اول سالجاری بالغ بر 900 مورد بازرسی و نظارت بهداشتی کارشناسان اداره دامپزشکی از مراکز نگهداری و عرضه فر آورده های خام دامی در سطح شهرستان انجام پذیرفت.
عامری با اشاره به انجام 900 مورد بازرسی بهداشتی از مراکز عرضه فرآوردهای خام دامی در سطح شهرستان افزود: در این راستا بیش از 60 کیلوگرم فرآورده خام دامی به دلیل اتمام تاریخ انقضاء و غیر قابل مصرف بودن انسانی توسط کارشناسان دامپزشکی معدوم گردید.
رئیس اداره دامپزشکی رامشیر با اشاره به نظارت بهداشتی دامپزشکی بر کشتار بالغ بر 4 هزار راس دام سبک و بیش از 230 راس دام سنگین در کشتارگاه دام گفت: از این مقدار دام کشتار شده بالغ بر 85 تن گوشت قرمز استحصالی و مورد تایید دامپزشکی تولید و به بازار مصرف عرضه گردید.
میلاد عامری با اشاره به خارج کردن نمودن گوشت مرغ از بستهبندی و قطعهبندی آن در محیط مغازه مرغ فروشی و عدم نظارت بهداشتی و آلودگیهای ثانویه از شهروندان درخواست نمود از خرید گوشت مرغ با عناوین پاک شده و یا قطعه بندی شده در مغازههای مرغ فروشی جدا خودداری کنند.
وی با اشاره به اینکه اداره دامپزشکی با همه توان در انجام وظایف و مسئولیتهای خود فعالیت دارد، از مردم خواست فرآوردههای خام دامی از جمله گوشت مرغ، ماهی، گوشت قرمز، آلایش خوراکی دام و طیور را تنها از مراکز مجاز و بهداشتی تهیه کنند، همچنین از شهروندان درخواست میشود گزارش تخلفات بهداشتی در همه مراکز را با شماره تلفن ۰۶۱۴۳۵۹۲۲۳۱ درمیان بگذارند.
نظر دهید