• 1399/04/25 - 08:33
  • تعداد بازدید : 927
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

بازرسی مشترک دامپزشکی، صمت و بهداشت از مراکز عرضه شهر رامشیر

به گزارش رئیس اداره دامپزشکی شهرستان رامشیر بازرسی مشترک دامپزشکی، صمت و بهداشت از مراکز عرضه فرآورده های خام دامی شهرستان انجام شد.

دکتر امین اله قنواتی با اعلام این خبر افزود: در این بازرسی مشترک که با هدف نظارت بر مصرف بهداشتی فرآورده های خام دامی صورت گرفت از تعدادی مراکز عرضه شامل رستوران ، آشپزخانه و قصابی بازدید شد .

وی تصریح کرد: با توجه به ضوابط و دستورالعمل های نظارت بهداشتی سازمان دامپزشکی کشور در خصوص نحوه تهیه، نگهداری، توزیع و مصرف فرآورده های خام دامی بویژه گوشت سفید و قرمز ، نکات مهم و موازین بهداشتی به متصدی واحدهای عرضه یادآوری شد.

دکتر قنواتی افزود: در این بازرسی ها که در سطح شهرستان رامشیر انجام شد، رعایت موازین بهداشتی از حمل تا شرایط نگهداری و عرضه بهداشتی گوشت در قصابی ها زیر ذره بین کارشناسان قرار گرفت.

رییس اداره دامپزشکی شهرستان رامشیر با تاکید بر اهمیت سلامت عموم مردم یادآور شد: دامپزشکی با مصادیق تخلف در عرضه غیر بهداشتی و کشتار غیر مجاز دام و طیور برخورد قانونی می کند.

  • گروه خبری : اخبار اصلی,اخبار شهرستان رامشیر,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 253834
کلمات کلیدی