• 1404/07/19 - 14:04
  • تعداد بازدید : 34
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری کلاس آموزشی ویژه قصابان شوشتر؛ گامی مهم در تأمین گوشت سالم و مبارزه با بیماری‌های مشترک بین انسان و حیوان

شوشتر _ رئیس اداره دامپزشکی شوشتر از برگزاری موفقیت‌آمیز دوره آموزشی درخصوص بیماری های مشترک بین انسان و حیوان برای متصدیان قصابی‌ها، سلاخان و ذابحین در محل کشتارگاه دام این شهرستان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان خوزستان، مرتضی مرادی سید قاسمی، رئیس اداره دامپزشکی شوشتر، با تأکید بر ضرورت این آموزش‌ها اظهار کرد: از آنجایی که قصابان و سلاخان در ارتباط مستقیم و روزانه با دام و لاشه قرار دارند، برگزاری کلاس‌های آموزشی ویژه دامداران و چوبداران، جهت آشنایی با خطرات بیماری‌های مشترک بین انسان و حیوان (زئونوز) اهمیت بسیار بالایی دارد.

اهمیت حیاتی آموزش در پیشگیری از انتقال بیماری

سید قاسمی توضیح داد: در این دوره، تمرکز ویژه‌ای بر آشنایی با راه‌های پیشگیری، مقابله و کنترل بیماری‌های خطرناکی چون تب خونریزی‌دهنده کریمه کنگو (CCHF) و هاری (Rabies) صورت گرفت.

آموزش‌ها شامل روش‌های صحیح ذبح بهداشتی، اصول نگهداری لاشه در دمای مناسب (پیش‌سرد)، رعایت زنجیره سرد و نکات مهم در خصوص بهداشت فردی و محیط کار برای جلوگیری از انتقال آلودگی بود.

آموزش نقش بسزایی را در سلامت و بهداشت فرآیند تبدیل دام به فرآورده های خام دامی داشته و باعث سلامت جامعه و مصرف کنندگان خواهد شد.

هشدار دامپزشکی: گزارش تخلفات از طریق سامانه ۱۵۱۲

رئیس اداره دامپزشکی شوشتر در پایان، از عموم مردم خواست تا با هوشیاری خود، مکمل اقدامات نظارتی دامپزشکی باشند و هنگام خرید اقلام پروتئینی، حتماً به مهر و برچسب بهداشتی دامپزشکی توجه نمایید و از خرید هرگونه فرآورده خام دامی فاقد هویت و نظارت دامپزشکی خودداری کنید. 

همچنین هرگونه تخلف بهداشتی مشاهده‌شده را در اسرع وقت، از طریق سامانه استانی ۱۵۱۲ اطلاع‌رسانی کرده تا پیگیری‌های لازم انجام شود.

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار اصلی,اخبار شهرستان شوشتر
  • کد خبر : 346379
حسین شانه سازان

حسین شانه سازان

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید