پلمب دو واحد صنفی طبخ و توزیع غذا به دلیل تخلف بهداشتی در شهرستان شوشتر
سرپرست اداره دامپزشکی شهرستان شوشتر از پلمب دو واحد صنفی متخلف بهداشتی طبخ و توزیع غذا در سطح شهرستان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان خوزستان، مرتضی مرادی سید قاسمی سرپرست اداره دامپزشکی شهرستان شوشتر با اعلام این خبر گفت: به دنبال تخلفات بهداشتی مشاهده شده طی بازدید های مشترک کارشناسان ادارات دامپزشکی،تعزیرات حکومتی و معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی شهرستان از مراکز صنفی دو واحد متخلف بهداشتی در زمینه ی طبخ و توزیع غذا با اخذ دستور مقام قضایی پلمب شد.
مرادی سید قاسمی در ادامه گفت: تمامی واحدهای عرضه فرآوردههای خام دامی شهرستان بر اساس دستورالعملهای بهداشتی ابلاغی توسط این اداره میبایست شرایط لازم جهت عرضه بهداشتی فرآوردههای خام دامی را رعایت نمایند.
وی تاکید کرد: عرضه و طبخ فرآورده های خام دامی می بایست دارای هویت بوده و در شرایط بهداشتی انجام پذیرد که در صورت مشاهده عدم رعایت موازین بهداشتی توسط کارشناسان دامپزشکی، نسبت به برخورد با متخلفین اقدام خواهد شد.
سرپرست اداره دامپزشکی شهرستان شوشتر در پایان از عموم مردم خواست تا در صورت مشاهده هرگونه تخلف در زمینه عرضه و فروش فراورده های خام دامی، مراتب را به اداره دامپزشکی شهرستان اطلاع رسانی نمایند.
نظر دهید