• 1403/12/20 - 13:01
  • تعداد بازدید : 60
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

پلمب یک مرکز طبخ غذا بعلت عدم رعایت موازین بهداشتی دامپزشکی در شهرستان شوشتر

رییس اداره دامپزشکی شهرستان شوشتر از پلمب یک مرکز طبخ غذا بعلت عدم رعایت موازین بهداشتی دامپزشکی در شهرستان خبر داد

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان خوزستان، مرتضی مرادی سید قاسمی رییس اداره دامپزشکی شهرستان شوشتر با اشاره به شروع طرح تشدید نظارت های بهداشتی دامپزشکی ایام عید نوروز و ماه مبارک رمضان اظهار داشت: در خلال بازرسی های انجام شده توسط کارشناسان بهداشتی این اداره یک واحد عرضه طبخ غذا بعلت عدم رعایت الزامات بهداشتی دامپزشکی با دستور دادستان شهرستان پلمب گردید.

مرادی افزود: از ابتدای ماه مبارک رمضان بمنظور تضمین کیفیت بهداشتی و ارتقای سلامت غذایی شهروندان و گردشگران، طرح تشدید نظارت های بهداشتی از مراکز عرضه فرآورده های خام دامی و رستوران ها در قالب دو نوبت صبح و بعد از ظهر آغاز گردیده و تا پایان ماه مبارک و تعطیلات نوروزی ادامه خواهد داشت.

رییس اداره دامپزشکی شهرستان شوشتر اظهار داشت: از کلیه شهروندان و گردشگران عزیز تقاضامندیم در صورت مشاهده هر گونه مورد مشکوک و مغایر با موازین بهداشتی، موضوع از طریق شماره تماس های26- 06136241025به اداره دامپزشکی شهرستان اطلاع رسانی گردد.

 

 

 

  • گروه خبری : اخبار شهرستان شوشتر
  • کد خبر : 335531
کلمات کلیدی
حسین شانه سازان

حسین شانه سازان

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید