برگزاری کلاس آموزشی و ترویجی مخصوص سلاخان، قصابان و چوبدارن کشتارگاه دام شهرستان گتوند
کلاس آموزشی با موضوع آشنایی با بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو و بهداشت کار در کشتارگاه، جهت سلاخان، قصابان و چوبداران کشتارگاه دام شهرداری گتوند برگزارشد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان خوزستان، سرپرست اداره دامپزشکی گتوند با اعلام این خبر افزود: به منظور آگاهی بخشی به گروه های در معرض خطر بیماری CCHF یا "تب خونریزی دهنده کریمه کنگو" یک کلاس آموزشی با هدف آشنایی، مقابله و راههای انتقال، کنترل و پیشگیری از این بیماری برای سلاخان، قصابان و چوبداران کشتارگاه دام گتوند برگزار شد.
هادی احمدفخرالدین در این خصوص اظهار کرد: در این کلاس آموزشی مباحثی همچون اشنایی و راه های پیشگیری و مقابله با بیماری تب کریمه کنگو، اصول بهداشتی قبل، حین و بعد از کشتار دام و رعایت اصول قرنطینه ای به سلاخان، قصابان ، چوبداران و متصدی کشتارگاه آموزش های لازم ارائه شد.
وی در پایان خاطر نشان کرد: به منظور پیشگیری از این بیماری مصرف کنندگان گوشت های استحصالی می بایست، گوشت مورد استفاده خود را به مدت 24 ساعت در پیش سرد و یا یخچال و در دمای 8-0 درجه نگهدارند و سپس مصرف کنند، همچنین شهروندان از خرید هر گونه فرآورده حاصل از کشتار غیر مجاز دام خودداری نمایند.
نظر دهید