• 1403/07/21 - 11:58
  • تعداد بازدید : 87
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

معدوم سازی بیش از 2 تن فرآورده خام دامی غیر قابل مصرف انسانی در گتوند

سرپرست اداره دامپزشکی شهرستان گتوند گفت: از ابتدای سالجاری تا کنون بیش از 2 تن فرآورده خام دامی غیر قابل مصرفی انسانی معدوم گردید.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان خوزستان، هادی احمد فخرالدین سرپرست اداره دامپزشکی شهرستان گتوند در تشریح این خبر گفت: از ابتدای سالجاری تاکنون بیش از 2 تن انواع فرآورده های خام دامی از مراکز عرضه و کشتارگاه دام این شهرستان توسط کارشناسان دامپزشکی ضبط و بر اساس قوانین و دستورالعمل های بهداشتی از چرخه مصرف انسانی خارج شد. 

هادی احمدفخرالدین در ادامه افزود: در راستای ارتقای سطح سلامت و امنیت غذایی به ویژه فرآورده‌های خام دامی طی 6 ماه نخست سال 1403 تعداد 600  مورد بازدید، بازرسی و نظارت‌های بهداشتی توسط کارشناسان این اداره از مراکز تولید، توزیع و عرضۀ فرآورده‌های خام دامی سطح شهرستان به صورت مستمر و شبانه‌روزی انجام گردید.

سرپرست اداره دامپزشکی شهرستان گتوند افزود: بازرسی قبل، حین و پس از کشتار، فقط در کشتارگاه‌های مجاز دام تحت نظر بازرسان بهداشتی و ناظران شرعی صورت می گیرد که پس از طی این مراحل گوشت و آلایش‌های خوراکی پس از طی فرآیند پیش‌سرد گذاری و حمل بهداشتی به مراکز عرضه ارائه می شود.

وی با اشاره به اینکه هیچ یک از مراحل بهداشتی در کشتارهای خارج از کشتارگاه‌های مجاز دام انجام نمی‌شوند گفت: تهیه و مصرف گوشت و آلایش‌های حاصل از کشتار غیرمجاز، احتمال مخاطرات بهداشتی را به همراه می اورد.

وی تصریح کرد: همچنین در مدت 6 ماهه نخست سال 1403 تعداد 7 فقره حکم قضایی علیه افراد متخلف با ماهیت «تهدید علیه بهداشت عمومی» پس از احراز تخلف، از طرف مراجع قضایی شهرستان گتوند صادر شد.

وی  در پایان از مصرف ‌کنندگان فرآورده‌های خام دامی این شهرستان خواست، فرآورده های خام دامی خود را از مراکز مجاز عرضه تهیه کرده و هرگونه کشتار غیرمجاز، عرضۀ گوشت قرمز فاقد برچسب (لیبل) و مهر دامپزشکی در مراکز عرضه را به شماره 06136324940 اطلاع دهند .

  • گروه خبری : اخبار شهرستان گتوند
  • کد خبر : 328288
کلمات کلیدی
حسین شانه سازان

حسین شانه سازان

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید