• 1401/01/15 - 13:28
  • تعداد بازدید : 246
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

دست‌فروشان دوره‌گرد ماهی، زیر ذره‌بین اداره دامپزشکی

رئیس اداره دامپزشکی کارون: با خودروهای دوره‌گردی که بدون مجوز و در شرایط غیربهداشتی به فروش ماهی و دیگر فرآورده‌های خام دامی در شهرستان اقدام می‌کنند، برخورد قانونی می‌شود.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان خوزستان، دکتر علیدادی رئیس اداره دامپزشکی شهرستان کارون گفت: فرآورده‌های خام دامی نیازمند حمل و جابه جایی با خودرو‌های دارای مجوز حمل قرنطینه‌ای بهداشتی است و با خودرو‌های دوره گردی که بدون مجوز و با شرایط غیر بهداشتی اقدام به فروش ماهی و فرآورده‌های خام دامی در شهرستان می‌کنند، برخورد می‌شود.

علیدادی در ادامه گفت: در همین راستا و در اجرای طرح ملی تشدید کنترل و نظارت بر فرآورده های خام دامی یک خودرو حمل غیر مجاز ماهی با بار بیش از 450 کیلوگرم در سطح شهرستان کارون توقیف و به دستگاه قضا معرفی گردید.

وی افزود: خودروهای دوره گرد نمی‌توانند امکانات مورد نیاز برای حمل و نقل و نگهداری ماهی را فراهم کنند، از این رو احتمال فساد ماهی به شدت افزایش می‌یابد و این موضوع می‌تواند سلامت شهروندان را به مخاطره بیندازد، علاوه بر این، گاهی ماهی برای اینکه به فروش برسد چند روز در معابر عمومی گردانده می‌شود و از آنجایی که مدت زمان کمی از تاریخ انقضای ماهی‌های مذکور باقی مانده است، احتمال اینکه ماهی فاسد به دست مشتری برسد، بسیار بالا است.

علیدادی تصریح کرد: لزج نبودن، پولک داشتن، رنگ صورتی شفاف آبشش ها، بدن سخت و قابل ارتجاع و چشم‌های محدب نشان از تازه بودن و سلامت ماهی است و شهروندان در حین خرید و یا مصرف می‌توانند آن را تشخیص دهند.

او بیان داشت: ماهی تازه باید در دمای صفر تا ۴+ درجه سانتیگراد در یخچال و ماهی منجمد در دمای منهای ۱۸ درجه سانتیگراد نگهداری و عرضه شود و هر گونه عرضه خارج از این حیطه ممنوع است.

علیدادی از شهروندان خواست: فرآورده‌های خام دامی مورد نیاز خود را از مراکز معتبر و تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی مراتب را به اداره دامپزشکی کارون اطلاع دهند.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان کارون
  • کد خبر : 283616
حسین شانه سازان

حسین شانه سازان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید