جمعه 28 آذر 1404

flag
  • 1397/06/31 - 12:00
  • تعداد بازدید : 141
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

بازدید مشترک دامپزشکی از کشتارگاه دام شهرستان شوش

رئیس اداره دامپزشکی به همراه دادستان و اعضای شورای سلامت و امنیت غذایی از کشتارگاه دام شهرستان شوش بازدید بعمل آورد.

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان شوش گفت: در این بازدید که دادستان ، رئیس مرکز بهداشت ، معاون شهردار و نیروی انتظامی حضور داشتند مسائل و مشکلات کشتارگاه مورد بررسی قرار گرفت



دکتر محمدرضا مشکی زاده افزود: نسبت به رفع نواقص کشتارگاه از جمله احداث سردخانه بالای صفر ، نظافت و سمپاشی جایگاه نگهداری دام به صورت ماهیانه ، رنگ آمیزی و تعویض قلابهای فرسوده دستورات لازم صادر شد .



 دکتر مشکی زاده بیان کرد:  با توجه به اینکه شهرداری بعضی از مشکلات و نواقص اعلام شده قبلی توسط این اداره را رفع نموده است خواستار جدیت بیشتر در رفع سایر نواقص کشتارگاه شد.


 لازم به ذکر است مقرر گردید اعضاء شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان بصورت مرتب تا رفع کلیه نواقص از کشتارگاه بازدید نمایند.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 52896
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور