انتصاب رئیس قرنطینه و امنیت زیستی دامپزشکی خوزستان بهعنوان دبیر منطقه ۵ کشور
مسلم همتیان، رئیس اداره قرنطینه و امنیت زیستی دامپزشکی استان خوزستان، از سوی مرتضی مروتی سرپرست دفتر قرنطینه و امنیت زیستی کشور بهعنوان دبیر منطقه ۵ و عضو کارگروه بازنگری دستورالعملها منصوب شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان خوزستان، مسلم همتیان، رئیس اداره قرنطینه و امنیت زیستی ادارهکل دامپزشکی استان خوزستان، با حکم مرتضی مروتی سرپرست دفتر قرنطینه و امنیت زیستی کشور، بهعنوان دبیر منطقه ۵ این دفتر منصوب شد، منطقه ۵ شامل استانهای خوزستان، اصفهان، بوشهر، هرمزگان، فارس، کهگیلویه و بویراحمد و چهارمحال و بختیاری است.
بر اساس این حکم، همتیان همچنین به عضویت کارگروه بازنگری دستورالعملها و فرایندهای دفتر قرنطینه و امنیت زیستی کشور درآمده است و این انتصاب با هدف تقویت هماهنگیهای منطقهای و بهبود فرایندهای قرنطینهای و امنیت زیستی در سطح استانهای یادشده صورت گرفته است.
در متن این ابلاغ آمده است:
با سلام و احترام
نظر به ضرورت ارتقای کارآمدی و تحقق کامل اهداف و ماموریت های دفتر قرنطینه و امنیت زیستی در روند ارائه خدمات مؤظفو به منظور بررسی، رفع مغایرتها، مشکلات و چالش های احتمالی با رویکرد بازطراحی موثر تکالیف محوله وفق مقررات و وظایف قانونی،بدین وسیله جنابعالی به عنوان "دبیر منطقه پنج و عضو کارگروه بازنگری در دستورالعمل ها و فرآیندهای دفتر قرنطینه و امنیت زیستی سازمان دامپزشکی" انتخاب می شوید.
انتظار می رود با برنامه ریزی دقیق، نظارت مستمر و تعامل اثر بخش و موثر با سایر ادارات قرنطینه و امنیت زیستی استان های تابعه منطقه پنج (استانهای: خوزستان، هرمزگان، فارس، اصفهان، بوشهر، چهار محال و بختیاری، کهگیلویه و بویر احمد) در جهت استانداردسازی فرآیند های اجرایی، تطبیق مقررات و قوانین، ارتقای امنیت غذایی، تسهیل خدمت رسانی، بهبود پاسخگویی، مهندسی فرآیندها و اجرای کامل فعالیت های حاکمیتی دامپزشکی و همچنین احصاء و انعکاس مشکلات موضوعی ادارات قرنطینه و امنیت زیستی استان های "منطقه پنج" با مشارکت سایر اعضای منطقه معمول دارید.
امید است با اتکال به خداوند متعال و اهتمام جدی در تشکیل جلسات و پیگیری مصوبات کارگروه و همکاری سازنده با دبیر و سایراعضای کارگروه در پیشبرد اهداف و تحقق کامل ماموریت محوله موفق و موید باشید.
مرتضی مروتی
سرپرست دفتر قرنطینه و امنیت زیستی
نظر دهید